USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинські талановиті школярі просять про підтримку

17 Жовтня 2013 14:07
Команда загальноосвітньої школи №2, міста Володимира-Волинського «Ладомир» потрапила в другий етап конкурсу від компанії REHAU та потребує підтримки всіх фанів рідного міста.

Цієї осені більше 300 ініціативних та талановитих команд з усієї України взяли участь у всеукраїнському шкільному конкурсі «Вікна Нашого Міста» від компанії REHAU, який триває з 1 вересня по 30 жовтня 2013 року. Мета конкурсу – допомогти дітям набути нових знань у сфері архітектури, будівництва, енергозбереження та надихнути на власний розвиток.

На проведення такого конкурсу представників компанії REHAU надихнули успіхи та досягнення минулорічного проекту «Мій будинок майбутнього», в якому взяли участь декілька сотень учасників з усієї України. 50 фіналістів презентували свої відео- та фотопроекти, а переможці отримали цінні призи, серед яких нові вікна в свій шкільний клас. Проте найбільшим надбанням від участі в конкурсі, на думку самих учнів, стало залучення дітей до вирішення проблем екології та енергозбереження, можливість застосування отриманих знань у власних школах та енергоефективних проектах міста.

На цьогорічний конкурс відгукнулися понад 300 шкільних команд з усієї України, які до 30 вересня змагалися за право потрапити в другій тур і розпочати власне дослідження історії архітектури рідного міста, взявши на приціл цікаві та незвичні вікна.

Одним із фіналістів стала команда загальноосвітньої школи №2, м. Володимир-Волинський – «Ладомир». До команди увійшли п’ятеро друзів з 11-Б – четверо завзятих хлопців і одна чарівна дівчина – які вже у першому турі повідали багато цікавого про своє рідне місто Володимир-Волинський. Наприклад, що воно є одним із найдавніших міст у Європі, яке, до речі, одним із перших отримало Магдебурзьке право на території сучасної України. До того ж юнаки гордо називають власне місто якщо не воротами, то принаймні «хвірткою» Західної України.

За умовами другого туру команда обрала будинок у Володимирі-Волинському та провела історико-архітектурне дослідження, під час якого кожен з учасників команди зміг приміряти на себе одну з ролей: архітектора, історика, журналіста, інженера-інноватора, капітана. В результаті команда підготувала відеопрезентацію та виклала її на сайті конкурсу. Онлайн-голосування проводиться в соціальних мережах з 17 по 30 жовтня. 1 листопада 2013 року за результатами голосування в соціальних мережах та за вибором журі REHAU буде визначено двох переможців, кожен з яких отримає головний приз – засклення одного з класів школи та планшети для кожного учасника команди.

Яку будівлю обрала команда Володимира-Волинського та чому?
Які вікна-«родзинки» розшукала у власному місті і, головне, наскільки креативно зуміла їх презентувати?
Як проголосувати?
Переглянути презентацію можна за посиланням: http://konkurs.rehauvikna.com.ua/profile/778/

Отримати більш детальну інформацію про команду та її проект, дізнатися, що саме їх надихнуло на участь у конкурсі, а головне, підтримати старання талановитих та енергійних школярів з Володимира-Волинського можна, завітавши на презентацію команди «Ладомир», яку школа організовує наступного тижня.
Якщо Ви бажаєте відвідати презентацію або з’явилися додаткові запитання, Ви можете звернутися до організаційного комітету конкурсу.

Організаційний комітет
Фаріза Пожидаєва
e-mail: [email protected]
тел.: 0 800 30 8888


ДОВІДКА:

Міжнародний концерн REHAU був заснований у 1948 році в м. Рехау (Німеччина) і на сьогоднішній день представлений у більш ніж 50 країнах світу. Практичний досвід у галузі полімерних матеріалів компанія застосовує у виробництві віконних, дверних та фасадних профілів, жалюзі, підвіконь, систем для балконного засклення, зимових садів. На віконному ринку України підприємство працює з 1997 року. www.rehau.ua/vikna
Одним із принципів діяльності компанії є активна соціальна позиція. По всьому світу REHAU займається благочинною діяльністю в різноманітних сферах та реалізує цілий ряд проектів. Одним з таких проектів в Україні став конкурс для школярів «Вікна Нашого Міста» www.konkurs.rehauvikna.com.ua.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus