USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Конгрес США знову розгляне законопроект в підтримку України

5 Лютого 2017 11:23
Американські конгресмени повторно внесли на розгляд Палати представників американського конгресу законопроект на підтримку України STAND for Ukraine Act, який до кінця минулого року не встиг пройти процедури затвердження в Сенаті США.

Про це повідомляє Укрінформ.

Новий проект закону, зареєстрований під номером H.R. 830, має назву: "Щодо стримування, відвернення та припинення російської агресії в Україні, допомоги демократичним перетворенням в Україні, а також інших цілей".

Відомо, що документ був внесений на розгляд Палати представників 2 лютого конгресменом-республіканцем Енгелом Елліотом за співавторства 24-х членів Палати представників, у тому числі з Республіканської і Демократичної партій.

Згідно з процедурою, законопроект відправлений на обговорення до комітетів з питань міжнародних справ, фінансів, у юридичних справах та бюджетних питань.

Текст нового проекту закону поки не оприлюднений на офіційних джерелах. Водночас, повідомляється, що він є ідентичним STAND for Ukraine Act, який був прийнятий лише нижньою палатою американського Конгресу минулого року.

Він, зокрема, передбачав посилення санкцій проти Російської Федерації, закріплення існуючих покарань на законодавчому рівні, а також вводив обмеження на надання Росії країнами-членами НАТО товарів і послуг військового призначення, що містять американські технології або компоненти, поки вона не припинить окупацію України.

Окремо документ відкидає будь-які форми визнання російської влади в Криму.

STAND for Ukraine Act минулого року так і не був поставлений на голосування в Сенаті до завершення сесії. За процедурою, тепер він має бути прийнятий по-новому в обох палатах Конгресу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 5 Лютого 2017 15:42
Ви вже третій раз піднімаєте наверх цю статтю (новиною назвати важко).Не пройде цей законопроект, хоч плачте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus