USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулиці Луцька прибирають так, ніби смерч іде по місту, - Романюк

14 Травня 2013 10:36
Під час механізованого прибирання вулиць потрібно застосовувати технологію з використанням води, аби у повітря не підіймалася пилюка.
Таку думку висловив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради у мерії 14 травня.

Як поінформувала директор департаменту «ЦНАП» Луцької міськради Лариса Карп’як, мешканці волинського облцентру скаржаться на неналежне механізоване прибирання вулиць. Зокрема скарги надходили від лучан з будинків на вулицях Нестора Бурчака, 14, Захарова, 6 та Станіславського, 11.

Щодо цього Микола Романюк зазначив, що «по сьогоднішній день тротуари не підметені». «Ми на цю тему говорили. Перед Пасхою просив… на Шевченка навіть», - зауважив мер Луцька. Мовляв, це стосується і дрібного щебеню, який залишився вздовж бордюрів після застосування відповідної технології посипання вулиць. «Його треба прибрати. Ніхто цього не розуміє,… воно лежить і ніхто його не прибирає. Тендер виграли. А треба прибирати, і так прибирати, щоби люди не жалілися», - висловився міський голова.

Відзначив мер Луцька і те, що під час механізованого прибирання вулиць «машин і не видно». «Там смерч якийсь іде по місту, тільки одна пиль», - додав він.

Так, на думку Миколи Романюка, є якась певна технологія, яка повинна використовуватися задля мінімізації. «Вода заливається, або ж перед тим можна поливати», - припустив мер Луцька.
Окрім того, він зазначив, що така ж проблема після ремонту дорожнього покриття і на вулиці Рівненська. «Там вали просто на Рівненській, так, ніби на якійсь сільській дорозі, польовій», - зазначив Микола Романюк.

Тож він дав завдання профільним підрозділам виправити ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
запилюканий Показати IP 14 Травня 2013 10:53
приватна фірма "Руф...в"влізла в прибирання вулиць і трутуарів, які минулого року прибирали ЖКП, з подачі 1-го заступника мера, правда лакомий кусень бюджетних грошей виявився завеликим куском роботи - не справились! мабуть краще справляться з процентами....
делікаьний Показати IP 14 Травня 2013 12:35
Я пишаюсь своїм чистим містом Луцьком!!!
очччевидець Показати IP 14 Травня 2013 13:15
місто прибирається, техніка працює, смерч не бачив.
Лучанка Показати IP 14 Травня 2013 13:37
Місто стало чистішим.І за цим стоїть праця людей, які працюють і в день і в ночі. Наше місто – європейське.До нас багато приїжджає іноземців та гостей з інших міст.Які кажуть, що наше місто красиве та чисте. А ще чистоту важливо підтримувати, щоб було комфортно жити.
Алла Показати IP 14 Травня 2013 14:04
Прибирання на вулиці Львівський це взагалі екстрим: і смерч і грохіт. шкода не тільки жильців які це витримують, а й працівників-прибиральників, які змушені прибирати такі колдобини
Федір Показати IP 14 Травня 2013 14:24
Так ,звісно, місто прибираеться , неодноразово розминався з циміею технікою і вдень і вночі,можливо не так якісно як хотілося б,але місто стало набагато чистіше. P.S.-цікаво скільки потрібно людей і часу ,щоб вичистити місто вручну? ))
Лазо Показати IP 15 Травня 2013 18:39
вулицю Лазо у 2013 році жодного разу не прибирали. В жеку казали що має прибирати фірма яка виграла тендер, питала кому жалувати сказали, що в міську раду на гарячу лінію.
Іра Показати IP 15 Травня 2013 22:46
Так, звісно,можливо вулиці дійсно не на стільки чисті як хотілося б. Але, пане Романюк, хіба це основна проблема міста Луцька???
Грегор Показати IP 23 Травня 2013 17:34
машини для очищення вулиць: www.glutton.com

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus