USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вулиці Лисенка та Сєченова ризикують опинитися у воді

23 Лютого 2010 15:21
Луцькі комунальники готові до ймовірної повені в місті, - зазначалося на нараді з питання запобігання матеріальної шкоди під час весняних паводків.
Начальники житлово-комунальних структур попередили про ризик затоплення житлових будинків на вулицях Лисенка та Сєченова.
Заступник директора департаменту містобудування Ярослав Матвіїв запропонував два варіанти вирішення проблеми: перший  – через суд відібрати земельні ділянки у приватних власників, щоб викопати там котлован. Саме туди стікатимуть талі води. Котлован полегшить викачку води із проблемного мікрорайону. Такий варіант вже реалізований на вулиці Городецькій.
Другий варіант – вирити котлован лише на перехресті вулиць Лисенка та Сєченова. Бо, на думку чиновника, судова тяганина з приватним сектором не дасть оперативних результатів. Заступник міського голови Борис Сорока наказав уже сьогодні поїхати на місце та вирішити, як діяти далі.
Не залишилася без уваги проблема річки Стир. Як виявилось, на ній не пробиті лунки, через які дихає риба. Головний інженер КП «Зелене господарство» Михайло Ганущак пообіцяв уже завтра виправити ці недоліки. До роботи залучиться і муніципальна поліція. Їй треба роз’яснити рибалкам, як не провалитися під лід.  
Решта луцьких ЖКП відзвітували, що готові до ймовірної повені. Борис Сорока закликав не втрачати пильність, бо «весняна повінь у місті буде, це я вам гарантую».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітюня Показати IP 23 Лютого 2010 16:16
Доведеться купувати човна, а ще і весло на здачу.))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus