USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винні за розкидані медалі будуть покарані, - Шиба

26 Травня 2010 11:37
Посадовців і виконавців, які дозволили пам’ятним медалям до 65-ї річниці Перемоги опинилися на смітнику, будуть покарані.

Це пообіцяв 26 травня на сесії Луцької міської ради міський голова Богдан Шиба.

Депутат Луцької міськради Микола Нікітюк на сесії озвучив депутатський запит із проханням з’ясувати, яким чином медалі опинилися у смітнику. Про цей випадок Нікітюк дізнався з преси. Обранець зазначив, що вручення медалей було передоручено навіть школярам.

Богдан Шиба зазначив, що «покарання понесе і керівник установи, і начальник управління. Це граничить зі злочином».

Мер повідомив, що функції вручення медалей були покладені на центральні органи влади, їх делегованих органів на місцях та представників дипломатичних служб. Проте, у зв’язку з терміновістю виконання до 20 травня, медалі передали до міських рад і райдержадміністрацій.

«Термін вручення був дуже короткий. І тому склалися обставини, які призвели до такого ганебного випадку. Всі, хто порушив закон, норми моралі і етики – будуть покарані. Кожен вчинок повинен мати прізвище», - підсумував Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus