USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двох загиблих в ДТП під Луцьком хоронитимуть завтра

22 Лютого 2019 23:45
Внаслідок ДТП під Луцьком за участі екс-міліціонера загинуло двоє людей: інженер служби розподільних мереж ПраТ «Волиньобленерго» Софія Швець та водій «Морячок-таксі» Олег Мирошников. Їхні близькі повідомили, що похорони відбудуться завтра, 23 лютого.

«Похорон Софії відбудеться о 12:00 в селі Небіжка, хто небайдужий – приходьте підтримати, хай вас таке горе обходить стороною», – сказав чоловік загиблої Юрій Швець.

Зауважимо, Юрій Швець звернувся до правоохоронців з проханням не зам’яти справу, а покарати винного. Він каже: «Колишніх поліцейських не буває, але винуватця аварії треба покарати».

Знайомі водія таксі Олега Мирошникова повідомили, що тіло чоловіка знаходиться в будинку панахиди в Луцьку. 23 лютого о 13:00 відбудеться панахида, далі його хоронитимуть на міському кладовищі обласного центру в Гаразджі.

У службі «Морячок таксі» Олег Мирошников працював 8 років, виконав більше 18 тисяч замовлень, йдеться про це на офіційній сторінці служби у Facebook.

«Він був відповідальною, чесною та порядною людиною. Висловлюємо щирі співчуття його рідним та близьким. Дуже шкода, що нас покинув такий хороший водій. Нехай земля йому буде пухом. Дуже надіємось, що винні в цій аварії - будуть покарані», - йдеться у дописі.

Олег Мирошников 1973-го року народження, без батька залишилася 12-ти річна донька.

Нагадаємо, 21 лютого в селі Дачне водій автомобіля Mercеdеs на швидкості протаранив таксі Chevrolet. Від удару легковик відкинуло на зустрічну, де він зіткнувся з автобусом. В результаті аварії загинула інженер служби розподільних мереж Софія Швець та водій таксі. Травми отримала і 9-річна донька загиблої, її госпіталізували.

Водієм Mercеdеs виявився екс-очільник карного розшуку Луцька Геннадій Єпіфанович. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Морячок таксі Показати IP 23 Лютого 2019 07:48
Поховання перенесли на 12год дня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus