USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Підлі щури будуть покарані»: наступник Гладковського зробив першу заяву

12 Березня 2019 18:18
Сергій Кривонос, призначений 12 березня заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони, назвав «підлими щурами» тих, хто обкрадає армію і державу, і впевнений, що вони будуть покарані.

Про це він сказав в ході підписання відповідного указу Президентом Петром Порошенком, передають Українські Новини.

«Я докладу максимум зусиль, щоб унеможливити прояви корупції і мародерства в армії. Ті підлі щури, які намагалися або намагаються розкрасти армію і нашу державу, я впевнений, будуть покарані»,- сказав він.

Кривонос також подякував главі держави за можливість продовжити «шлях воїна».

Як повідомлялося раніше, Кривонос вирішив зняти свою кандидатуру з виборів Президента на користь Порошенка.

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов писав, що Кривоноса найближчим часом призначать на високу державну посаду.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Гладковського відсторонили від посади після корупційного скандалу. За інформацією журналістів «Bihus.info», син Гладковського, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно у 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки. При цьому, державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки і давало на них згоду. За даними фактами НАБУ розпочало власне розслідування.

Також повідомлося, що Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Раніше йшлося про те, що фірма Гладковського отримала півмільярда за таємними угодами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 12 Березня 2019 18:44
Класний чоловік!
Bob до Анонім Показати IP 10 Квітня 2019 21:50
Память мне подсказывает, что что-то подобное мы уже слышали. Надо будет, чтобы было добавлено, что будут рубить ноги, т.к. руки уже "рубит" Порошенко. Спаси господи,ненароком друг друга сделают калеками.
Turboboy до Bob Показати IP 13 Квітня 2019 15:32
лучше сразу головы. так эффективнее. все это даже не смешно. рубят не дорубят.
Я Показати IP 12 Березня 2019 18:54
ого.. отак прямо в писок шоколадному томосу заявити що щурі, ще й підлі, будуть покарані... це щоб він точно знав що його чекає чи як???
777 Показати IP 12 Березня 2019 20:42
так шоколадный заяц,тебя дурашка и купил должностью на пару месяцев,а ты крыс искать собрался...
Нема слів Показати IP 12 Березня 2019 20:42
Агент "лоліта" раптом напружився..
ого Показати IP 13 Березня 2019 00:54
ТА ТИ ЩО-О???«ПІДЛІ ЩУРИ БєПєПє з ганебним крадієм пенсій петьком порошеньком БУДУТЬ ПОКАРАНІ»: НАСТУПНИК ГЛАДКОВСЬКОГО ЗРОБИВ ПЕРШУ ЗАЯВУ бреше як жид і оком не мругає...
Ирина до ого Показати IP 11 Квітня 2019 19:02
Шановний, ви прикро помиляєтесь. Представник команди Зеленського, Данилюк, якого він планує призначити міністром фінансів, як раз сьогодні повідомив, що після обрання Зеленського пенсійнийивік буде підвищено, оскільки його команда планує зменшити податки, то і пенсії будуть зменшені (це закон економіки : менше надходжень до бюджету-менше видатки бюджету-менше пенсії і зарплати). Цю інформацію легко перевірити в інтернеті, раджу скористатися пошуком в Гугл
Ярослав Показати IP 31 Березня 2019 10:31
Я вірю Кривоносу але добре булоби іще Зверховної Ради покарати крисів зрадників України .
Інженер Показати IP 7 Квітня 2019 21:15
Якщо Петро останеться, то ніхто не буде сидіти з "щурпів".... Даже, якщо Кривонос і потомок славного Максима....!
Смерть порхоботов Показати IP 12 Квітня 2019 13:55
Любит парашенко таких военных "кривоносов" с одной извилиной от фуражки. Таких петюхов облапошивать ему легче чем с ребенка шоколадку отнять.
офіцер Показати IP 13 Квітня 2019 17:01
Це так як у кіно, - та хто ж його посадить ....! Він же пам'ятник... а якщо серйозно, то не для того БАРИГА призначив його, щоби той когось "саджав" ! ДЛЯ КРИШУВАННЯ - ТАК ! ДЛЯ ТОГО, ЩОБИ ЗБИТИ НАПРУГУ ПРОТЕСТІВ - ТАК ! Єдине не можу зрозуміти, як людина яка позиціонує себе як офіцер, могла забути ПРО ОФІЦЕРСЬКУ ЧЕСТЬ І ЙТИ ХОЛУЄМ ДО ВОРЮГИ, ОЧІЛЬНИКА КОРУПЦІЇ І "КРАЩОГО ДРУГА" ВСІХ КОРУПЦІЙНИХ ВОРЮГ УКРАЇНИ !!! ЧИ ЇЇ, ОФІЦЕРСЬКОЇ ЧЕСТІ , НІКОЛИ НЕ БУЛО !? Це , до речі,наразі дуже розповсюджений феномен офіцерського корпусу, - відсутність честі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus