USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виступ клоунів у Луцьку депутат вважає аферою

30 Грудня 2009 11:53
Близько тисячі глядачів, які минулими вихідними побували на виступі гастролерів-клоунів у кінотеатрі «Промінь», вважать, що артисти їх обдурили.
 
Під час засідання сесії Луцької міської ради депутат Святослав Зелінський розповів, що у школах міста були розповсюджені квитки на цей захід. У «Промені» зібралося близько тисяча дітей. Батьки заплатили за квитки по 30 гривень.
 
«У результаті відбулося 20 хвилинне кривляння російськомовних клоунів. Це чиста афера», - поскаржився Зелінський. Він запропонував міліції перевірити діяльність сумнівних клоунів і завадити продажу подібних квитків у школах та дитсадках міста.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба погодився із такою думкою. І закликав начальника управління освіти і науки Сергія Калуша написати відповідне розпорядження: щоб школярі та дошкільнята лише за замовленням управлінням освіти відвідували побідні дитячі дійства, а також фільмі, вистави у драматичному та ляльковому театрах. «Аби зарази не розносити», - резюмував Богдан Шиба.
 
Щоправда, варто зазначити: на всілякий товар є свій покупець. Тому перед подібними заявами і депутатськими скаргами влада мусить залучити фахівців для неупередженої та професійної оцінки виступів артистів, нехай навіть клоунів. І лише після мистецької експертизи звинувачувати акторів у бездарності та аферизмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Директор цирку Показати IP 30 Грудня 2009 12:23
Зелений просто заздрить. Він завжд був головним місцевим клоуном, а тут приїхали гастролери!
Василь Показати IP 30 Грудня 2009 12:27
Більшого аферсита як Зелінський ще треба пошукати! Запитайте у волинських політологів як вони дурили їх разом із Стемковським на виборах. А мйбутній мер Шиба щедро обіцяв "забгати всіх до себе на гоботу". Аферист одним словом, ще й дружиночку свою прилаштував в управління внутрішньої політики заступником начальника, цікаво за які заслуги?
Уважний Показати IP 30 Грудня 2009 12:35
Звинувачувати афоризмі? Це ж як?
Александр Показати IP 30 Грудня 2009 19:51
Интересно , а почему гастроли "Бутырки" с безобразной афишей на кинотеатре не вызвали такой реакции. Вообще - никакой. Московская блатота роднее и ближе по духу ?На это д.рьмо идиоты - родители тоже таскали детей . Пы.Сы. С интересом узнал , что в Луцке есть управління освіти і науки . Как многообразен окружающий меня мир !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus