USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З нагоди власного «повноліття» у Луцьку виступив гурт «Тартак»

1 Березня 2015 18:08
Із новою програмою на честь свого 18-річчя у Луцьку виступив улюблений для багатьох поціновувачів справжньої української музики гурт «Тартак».

Концерт відбувся 28 лютого у пивному клубі «Карабас-Барабас».

Так, внаслідок любові шанувальників гурту «Тартак» до самих музикантів і народилась їх пісенна добірка, що не втрачає своєї популярності. І от ця любов між ними нарешті досягла повноліття.
Тож учора, 28 лютого, лучани мали змогу сповна відірватися як під нові творіння талановитого земляка, так і «розірвати простір» під улюблені знані пісні. Деякі з них уже стали своєрідними знаменами справжніх патріотів.

До слова, навіть після тригодинного виступу музиканти не полінувалися виступити «на біс». А оскільки гарячі луцькі меломани не хотіли відпускати Сашка Положинського та компанію зі сцени, то хлопці додатково виконали аж чотири пісні.
варто зазначити, якщо на нові треки публіка реагувала досить-таки стримано, мало-помалу вивчаючи репертуар, то коли розпочалась друга частина концерту і «Тартак» заспівав старі, заїжджені, але такі улюблені лучанами хіти, зал вибухнув драйвом. Так, справжній «кач» розпочався, коли шанувальники творчості гурті почули знайомі слова. З кожною із таких пісень зал загорався з більшою силою.
Особливо чуттєво звучало ліричне «Стільникове кохання». Перед тим, як заспівати пісню, фронтмен «Тартаку» попросив шанувальників запалити ліхтарики на телефонах.


Але найбільше публіка очікувала на патріотичну добірку музичної формації, адже, враховуючи неоголошену війну на території України, текст цих пісень набув зовсім нового змісту та забарвлення. Зі сльозами на очах і щемом в серці хлопці та дівчата слухали нове творіння Сашка та команди «Ніхто, крім нас», присвячене українським десантникам. Таке болюче «Не плач за мною, мамо», музиканти виконали із лідером луцького гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком (Колосом), ліричне «Понад хмарами» та «Ти подумай» - у дуеті з Діаною Поповою,
а «хардові» композиції «Це ваше свято» і «Атомна Помпа» виконали разом із ведучим та радіодіжеєм, вокалістом гурту «Ворст» М’ячем.
Окрім того, прозвучала й пісня-протест «Я не хочу бути героєм України», у перших двох куплетах якої йдеться про те, про те, як українці впевнено і щоденно знищують свою країну. «Нацiональна iдея як засiб спекуляцiї. Здобули державу, втратили нацiю...», - співає Сашко.
А крик відчаю «Я не хочу бути героєм України – не цiнує героїв моя країна!» особливо актуальний сьогодні, хоча композиція побачила світ майже 10 років тому.

Після того, як хлопці «відбабахали» тригодинний концерт, Сашко ще раз познайомив містян із своєю командою.

«Дуже сподобався виступ гурту Тартак. Виступили дуже гаряче, із запалом. Було дуже багато людей, і настрій покращився не на 100, а на усі тисячу відстоків. Молодці хлопці!», - з блиском у очах розповіла лучанка Олена, яка прийшла насолодитися якісною українською музикою разом із подругою.
До слова, виступ гурту не обійшовся без так званого сценічного екстриму - стрибків у натовп («стэйдж-дайвинг»).
Окрім стрибків самого вокаліста, на сцену запросили сімох сміливих дівчат, які на власному досвіді спробували, як воно - бути справжнім рок-музикантом.
Не залишив байдужою виступ луцького гурту й відому радіоведучу та ведучу найкращих фестивалів Вікторію Жуковську:
«Тартак» – то такий бренд, який смакує надзвичайно якісно, драйвово і фірмово, ламаючи усі форматні стереотипи. Гаряче і потужно, іноді лірично і аж до мурах по шкірі. 18 років любові і актуальності. 18 років божевільних танців понад хмарами!», - резюмує ведуча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Штефан, Луцьк Показати IP 1 Березня 2015 18:21
Суперово!! Гурт Тартак-найкращій у світі!!
балакун до Штефан, Луцьк Показати IP 2 Березня 2015 13:48
а ти в музиці як і в футболі - абсолютний нуль)
Кожному своє Показати IP 1 Березня 2015 18:50
Нічого що піст?
Штефан, Луцьк до Кожному своє Показати IP 1 Березня 2015 21:24
нічого
Юра Показати IP 1 Березня 2015 23:10
Звук був просто жесть, я з таким самим успіхом міг включити пісні і слухати на телефоні. Не піду більше ні в Карабас ні на Положинського - профі повинен мати своє звукове обладнання. А якщо там і щось зламалось то потрібно було відмінити концерт і сказати що вина карабаса, я нє віноват.
анонімус Показати IP 2 Березня 2015 00:57
і ніхто не жалівся на гучну музику?
Жора Показати IP 2 Березня 2015 09:49
Нє, ну всьо понімаю - але чьо цей гендель для юбілєйного канцерта вибирати?????
балакун Показати IP 2 Березня 2015 09:59
Раніше Положинський говорив, "як можна було таке доробало побудувати в центрі міста і хто це дозволив!?". А зараз сам в "доробалі" концерти дає((( Гроші правлять світом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus