USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Я б з задоволенням посадив Шибу і Кропиву в камеру, – Клімчук

24 Липня 2010 09:29
Проблема відсутності гарячої води у частини луцьких будинків пов’язана всього лиш з тим, що луцький міський голова Богдан Шиба і директор ТзОВ «Східноєвропейська теплоелектрогенеруюча компанія» Олександр Кропива не можуть порозумітися – вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Це Клімчук заявив 23 липня в прямому ефірі на телеканалі «Аверс», - пише 24 липня ВІП .
«ДКП «Луцьктепло» подає тепло на 60% осель, а адмініструє гроші з усього міста. Потім ті гроші, які належить перерахувати ТзОВ «Східноєвропейська теплоелектрогенеруюча компанія», вони перераховуються, на жаль, не по алгоритму, не по відсотку до проданого чи адміністрованого тепла, чи адміністрованих грошей, а суб’єктивно – хочу плачу, а хочу – не плачу. Ось причина конфлікту», – вважає губернатор.
«Якби був алгоритм нормальний встановлений, до речі, він передбачений у договорах між Кропивою і Шибою. Він передбачений, тому Кропива кілька разів вдавався до блокування рахунків. Бо не виконується договір, не виконується алгоритм», – зазначив Клімчук.

«Була пропозиція до пана Шиби, аби міська рада дала згоду, щоби 40% тепла, яке подає ТзОВ «Східноєвропейська теплоелектрогенеруюча компанія», сама би адмініструвала і сама вела справи із НАК «Нафтогаз». Ні. Так не годиться. Тоді як годиться? Тоді годиться так, як є», – продовжив він.

«Ну що, їх взяти, як малих дітей по одному місцю нашльопати, одного і другого? Чи в кутузку обох посадити? Перше мені забороняє етика губернатора і посла, а друге – закон України. Я б з задоволенням посадив би їх на три дні в камеру одного і другого. Може, тоді б вони освіжилися і подумали, що не треба нас всіх вважати за…ну, не буду далі називати слів, які я хотів вжити», – висловився голова ОДА.

«Я вірю і знаю те, що в одного – вибори, а іншому ліміти треба брати в НАК «Нафтогаз», або мазут купувати. Виходу нема. Тому вони мусять порозумітися. Те, що воно знову в публічну площину виходить – не правильно. Це ознака того, що скоро буде осінь», – додав Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Антиянек Показати IP 24 Липня 2010 18:47
Клімоха, харош на кожному кроці хамити!
ВАМІН Показати IP 24 Липня 2010 23:12
Ніхера незрозумів! У луцьку, як ніде з обласних центрів, вжне три роки з гарячою та холодною водою все нормально. Ніяких притензій від населення. Шиба і Кропива давно знайшли спільну мову.
ЛітРедактор Показати IP 25 Липня 2010 15:38
"Не сАди.. І не сАдимий будеш")))
Антиянек Показати IP 25 Липня 2010 19:16
От й дождатись тра-та та та Воладміна-дипломата ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus