USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як діти з Волині писали листи для волинських захисників

25 Червня 2014 23:33
Близько 100 листів написали діти з Волині. Вони звертались до захисників, які сьогодні захищають та відстоюють єдність, незалежність та світле майбутнє нашої України.

Сьогодні розпочалась акція «Діти пишуть листи для волинських захисників». Провели її у селі Забороль Луцького району на території табору «Ровесник», згідно з ініціативою благодійної організації "Батьківщина молода", повідомляє Волинська правда.

Усі листи написані дітьми збирають в Управлінні освіти і науки Волинської ОДА, у кабінеті №9, а після 28 червня їх передадуть волинським захисникам, які перебувають у зоні проведення АТО.

«Літо…, а у твоєму серці ще буяє «майданівська зима» холодна, кров’яна зима. А не знаю хто ти. Можливо, молодий хлопець, а можливо, уже батько, чоловік. Але я знаю точно, ти – Герой. Ти – той, хто віддає життя за майбутнє своєї Батьківщини, за моє майбутнє! Тримайся, все буде добре. І я надіюсь, що востаннє ми відстоюємо свою територію. Ми – нація, яка буде цвісти завжди… », – написала у своєму листі Марта Кобильчук з Луцька.

«Дякую тобі, юначе, за те, що зараз ти знаходишся там, за те, що ти борешся за наше щасливе майбутнє, за життя людей і звичайно за нашу Україну. Дякую тобі, друже, за те, що ти прагнучи захистити усіх нас, підставляєш своє тіло під смертельні кулі. Будь певен, ти потрібен нам, потрібен Україні, потрібен усьому народу. Я не знаю для кого саме пишу цей лист, але вірю, що читатиме його справжній патріот, щира, благородна, мужня людна…», – написала школярка Анжеліка Матвійчук.



Також голова Волинської ОДА – Григорій Пустовіт підтримав таку ініціативу молоді та завітав до табору «Ровесник» під час написання дітьми листів. Губернатор подякував діткам за їхню громадянську позицію та зазначив, що вони долучились до хорошої справи. Адже, така підтримка підніме бойовий дух наших патріотів, що сьогодні беруть участь в АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дончанин Показати IP 25 Червня 2014 23:48
коментар було видалено
? Показати IP 26 Червня 2014 04:37
А дітей то для чого в політику носом? Їх теж вчите вбивати українців які мають відмінну точку зору і хочуть бути вільними та незалежними?
my_gift до ? Показати IP 26 Червня 2014 10:47
Діти виростають. І українські діти мають вирости УКРАЇНЦЯМИ. Вміти захищати своє.
Олена Показати IP 26 Червня 2014 09:52
Молодці! Зараз будь-яка підтримка важлива для наших захисників
Маруся Показати IP 27 Червня 2014 19:49
Умнічки наші! Захисників будуть надихати їхні листи і нагадувати про те найважливіше, за що вони зараз воюють)
Марічка Показати IP 14 Квітня 2016 18:45
Дуже щирі,приємні ,і доброзичливі слова ,я важаю що зараз будь яка підтримка важлива для наших солдатів СЛАВА УКРАІНІ ГЕРОЯМ СЛАВА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus