USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юридичні проблеми лучан вирішують у приймальні ГО «Самопоміч»

31 Березня 2015 11:31
Громадська приймальня ГО «Самопоміч» функціонує у Луцьку вже більше двох місяців. Протягом цього часу за безкоштовною юридичною допомогою звернулося понад 140 осіб, – інформують у «Самопомочі».

Юрист громадської приймальні Юлія Козак зазначає: «Щодня за юридичною консультацією звертається від 4 і більше громадян. І це не лише лучани чи мешканці Волинської області. Неодноразово ми надавали допомогу внутрішньо переміщеним особам (переселенцям) – громадянам, які постраждали внаслідок бойових дій у Донецькій та Луганській областях. Більшість запитів, які зареєстровані у приймальні, стосуються підготовки звернень і скарг, складання позовних заяв».

Керівник луцького осередку ГО «Самопоміч» Тарас Яковлев наводить таку статистику діяльності приймальні:

«Варто відзначити, що особи від 30 до 44 років звертаються здебільшого з питань житлових, трудових та господарських. Питання спадкового, сімейного, договірного та земельного характеру турбують лучан у віці від 45 до 59 років, а людей старших 60 – питанння соціального забезпечення, призначення й перерахунку пенсій, субсидій».

«Кількість звернень, зареєстрованих у громадській приймальні «Самопомочі», постійно зростає. Це є найкращим свідченням того, що варто продовжувати її діяльність», – додав його заступник Петро Верзун.

Громадська приймальня ГО Об’єднання «Самопоміч» знаходиться за адресою: вулиця Коперника, 25.

Працює вона з понеділка по п’ятницю, з 10 до 18 години.

Свої звернення чи пропозиції щодо діяльності юридичної приймальні можна надсилати також на електронну скриньку: [email protected]. Для попереднього запису телефонуйте: (0332) 78-68-70.

Усю інфомацію про події, новини та діяльність ГО «Об’єднання «Самопоміч» ви можете знайти на сторінці організації у Фейсбуці.



Долучайтеся, щоб покращувати Волинь разом!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Назарій Показати IP 31 Березня 2015 11:46
Той Яковлев скрізт влізе. Вже він у сапопомочі. Цікаво що то за один той яковлев що так вліз на заступника мера і тут так пролазить. Аж запінюється іноді як кричить. Памат"ю як він порадив пенсінерам чекати тролейбус щоб вони не сідали у маршрутки. Це той що допомагае у Самопомочі. Чи пенсіонери йому не люди ?
Іван Калитюк до Назарій Показати IP 31 Березня 2015 12:37
Яковлєв, як на мене, один з найадекватніших чиновників в мерії. Самопоміч правльно стаку зробила - на молодих і толкових. Щодо вашого "скрізь влізе" - він, наскільки мені відомо, ще в жодній іншій партії не був )))
зззз Показати IP 31 Березня 2015 11:54
Згідна, Самопоміч дійсно допомагає і ідеологія в них хороша, а ось Яковлев зі своїм мером лізе щоб все зіпсувати. Пан Яковлев дуже не гарно присвоювати собі вчинки інших і тим більше замилювати очі людям щоб дорватись до влади.
Агапій до зззз Показати IP 31 Березня 2015 12:39
То ж напишіть по суті, що поганого зробив яковлєв? а то все "замилювати очі", "рватись до влади"... Хєрово працюєте, панове найняті коментатори
Патріот Показати IP 31 Березня 2015 12:06
Є кому пихати Яковлева)))) Це за заслуги на попередній посаді(відчуження обєктів комунальної власності в потрібні руки)Андрій Покровський щедро нагородив свого відданого слугу, призначивши на посаду заступника, зараз доречі, його кандидатура на місце 1 заступника. Яковлев і зараз виражає вдячність за карєру і як результат Промінь приватизація 7 тис. ув. метрів по 120 $ за кварра,земельна ділянка на Чорновола, біля Снігової Королеви, земля під Сіті парк, та багато іншого. Верзун це також окрема історія.Прихватизація комунального майна на Коперника 8а, собі під офісні приміщення,борги перед банками на 120 тис. доларів.І дава друзяки Гаврищук ляг під Гузя-його помічник,а Верзун-в "Самопоміч",щоб із двох хтось хоч один ддорвався до владних крісел а інший підтягнеться.Верзун-розраховує на обласного депутата,однак Самопоміч має підтримку в м.Луцьк а в районах багато хто про неї і не знає,є надія що не пройде))))
Іван Калитюк до Патріот Показати IP 31 Березня 2015 12:54
Ох певно і перейшли дорогу і прикрили лавочку хлопці з Самопомочі якимось мєсним "патріотам". Он як жовчю бризкають. Невже думаєте, фактам в коментарях хтось буде вірити? Дурні ви дурні
Патріот до Іван Калитюк Показати IP 1 Квітня 2015 08:57
Пане Калитюк в це не треба вірити це реальні факти які викладені в багатьох журналіських розслідуваннях.А якщо Ви "готові їсти те, що лише пережують і в рот покладуть" а не проводити аналіз,то це різні речі. Окрім того,я сам підтримую ГО Самопоміч,і хоча насправді заслуг у них не так уже й багато але вони є,одак не підтриимую людей,які під прапором Сапопомічі,хочуть зробити з себе 2пупів землі"
намагаюсьрозібратись Показати IP 31 Березня 2015 12:08
не знаю цих ігор мери/яковлев/самопоміч, але зверталсь у приймальню - допомогли. приємна дівчинка Наталя. видно що не дуже досвідчена, але справилась. просто, якщо пишуть безкоштовно-значить уже лізе, привласлює якісь там досягнення. не заздріть люди
Схаменіться люди!!! Показати IP 31 Березня 2015 12:15
Тільки обговорювати умієте. А що самі зробили для міста? Я вдячний за допомогу дівчатам із Самопомочі. Мені, пенсіонеру, допомогли і з економили чималі гроші на платних юристах. Побільше таких.
Лідія Юхимівна Показати IP 31 Березня 2015 12:23
Не знаю про що ви тут пишете, учора була у громадській приймльні "Самопоміч" по вул. Винниченка 67а і ніякого Яковлева там не бачила, сидять хороші юристи які надали мені кваліфіковану допомогу по моїх питаннях, а ще розкаказали про те як економити на комунальних послугахвстановивши лічильник на тепло на підїзд. Буду збирати сусідів, будемо встановлювати, як на мене усі з ким спілкувалася хороші порядні люди. Дякую їм!
Клієнт до Лідія Юхимівна Показати IP 31 Березня 2015 12:52
Я знаю юридичну приймальню на Коперника,25. На Винниченка вперше чую. Та, що на Коперника, вже місяць працює - он і в тексті написано.
чувак з мерії Показати IP 31 Березня 2015 12:36
коментар було видалено
До Волинських новин до чувак з мерії Показати IP 31 Березня 2015 12:41
ви якось модеруєте потік неадекватів, образ і гімна у своїх коментарях? Не претворюйтеся на зливний бачок
Здивований але вдячн до До Волинських новин Показати IP 31 Березня 2015 13:25
ВН - дякую за швидку реакцію на моє зауваження
... Показати IP 31 Березня 2015 12:39
Про що можна далі говорити, ящо в мерії працюють "чуваки" ?
петро Показати IP 31 Березня 2015 12:43
Чувак, з тюрк., кастрований баран.
лучанин Показати IP 31 Березня 2015 12:45
Самопоміч працює, допомагає людям , мені допомогли розібратися у моїх проблемах, надали юридичну допомогу. це одна з огранізацій яка дійсно показує результат!
Патріот до лучанин Показати IP 1 Квітня 2015 09:01
це саме робить Європейська партія Катеринчука і уже більше ніж 5 років і нічого,це ж їх хліб їх реклама.
лучанин Показати IP 31 Березня 2015 12:50
тут усі накинулися на яковлева, верзуна (чому забули про бідну безмашинну Вусенко?) Може, вони і рвуться до влади, але приймальня діє і послуги надаються, а що може бути кращим? добре, що побачив у змі, що приймальня знаходиться на коперника, 25))) треба частіше нагадувати. сам зайду і скористаюсь безкоштовню юрдопомогою. Це вигідно мені і багатьом лучанам, а все інше, то тільки домисли та дописи зловмисників
Патріот до лучанин Показати IP 1 Квітня 2015 08:59
Це точно "зівяла" Юля))))..Якби твоя дружина(в її випадку чоловік) втрачали кожен день десятки тисяч грн. із за окуппації,ти б веселіший не був)))
1111 Показати IP 31 Березня 2015 14:10
Добре, що роблять хоть що-небудь, і не якісь непотрібні акції, а реально можна отримати допомогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus