USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З липня бюджетникам Луцька підвищать оклади

29 Червня 2011 11:16
Субвенція у 6 мільйонів 159 тисяч гривень, яка надійшла з державного бюджету до луцької міської казни, дозволить підвищити оклади працівникам бюджетної сфери.
Відповідне рішення про розподілення субвенції 29 червня ухвалила Луцька міська рада.
Як пояснила керівник відділу бюджету і фінансів Лілія Єлова, кошти підуть лише на виплату заробітної плати. Ці кошти призначені для збільшення рівня окладу працівникам бюджетної сфери і виплати надбавок «за престижність професії».
Збільшення зарплати буде різне – залежно від рівня кваліфікації працівників. Єлова каже, що, аби зменшити зрівнялівку в зарплатах, працівникам з вищою кваліфікацією коефіцієнт збільшення окладу буде більшим.
Наприклад, працівникам другого тарифного розряду, до якого прирівняні сторожі, техпрацівники, зарплата підвищиться на піввідсотка. Працівники сьомого розряду, наприклад, медсестри, отримають на 5,4% більше.
Однак ріст зарплати буде не значним. Навіть працівники з високими розрядами, до яких належать, наприклад, директори шкіл, отримають на 40-50 гривень більше до зарплати. Збільшення варто очікувати вже з 1 липня.
«По педагогічних працівниках, крім педагогів шкіл, тому що вони отримують цю надбавку на сьогоднішній день, цей вид доплати – 20% до окладу за престижність праці. Всі інші працівники – медичні працівники, всі, хто працюють в лікарнях, школах, клубах, спортивних школах, їм буде підняття самих посадових окладів і надбавок. По кожному тарифному розряду різний», – каже Єлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
wiking Показати IP 29 Червня 2011 11:29
Ви вже усіх заплутали кому скільки надбавлять. У кожному повідомленні інші цифри. Це так задумано, щоб усіх перехитрити?
Varjat Показати IP 29 Червня 2011 22:47
Додадуть по 10-20 гривень, а крику буде ніби дали всю тисячу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus