USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

З центру Луцька проженуть продавців потриманих книг

2 Червня 2011 15:25
Через два тижні Театральний майдан обнесуть огорожею, - обіцяє луцький міський голова Микола Романюк.

Про це 2 червня він розповів журналістам після закінчення засідання міськвиконкому Луцької міської ради.

На Театральному майдані розпочнуть реконструкції, яку планують закінчити до 24 серпня – відзначення 20-ї річниці Дня Незалежності.

У зв’язку з цим продавцям старих книг, які розмістили свої «торгівельні ряди» прямо на площі, доведеться переїхати.

За словами мера міста Луцька Миколи Романюка, продавці книг вже зверталися до нього з проханням не переносити їхню торгівлю в інше місце.

«Проте давайте подивимося правді в очі, в тому стані, в якому воно сьогодні знаходиться, то це навіть не дуже естетично виглядає. Тим більше, що все одно будемо приводити в порядок майдан», - пояснив Микола Романюк.

Він запевнив, що пропонував цим підприємцям перенести свою торгівлю на вулицю Лесі Українки, проте останні не погодилися, мовляв, хочемо тут і все.

«Ті хочуть тут, а ті там! Але в нас є план забудови міста. Можливо, ми щось і передбачимо для цих людей, проте все розглядатиметься в комплексі. Я розумію, що вони там продають свої книги вже багато років», - зауважив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Горохівець Показати IP 2 Червня 2011 15:59
Памятається колись "мером" був Літвиненко. Його любимим зайняттям було "ганяти баб" з квітами від універмагу. А квіткових магазинів не існувало. Ото дурак був ще той!
Квасолець Показати IP 2 Червня 2011 16:28
Я теж памятаю Литвиненка. Він щовівторка вранці обїжджав місто, щоб назбирати "блох" на чергову оперативну нараду і оперував ними. Дурень ще той був, а згодом за хабар сів в тюрягу. Радянська влада породжувала такі елементи, що страшно згадати. Добре, що сьогодні містом керує розумна і толерантна людина.
Лучанин до Квасолець Показати IP 3 Червня 2011 08:06
та невже? Хто Вам таке сказав?
Кейт Мосс Показати IP 3 Червня 2011 00:12
То підприємців з парку повиганяв - тепер травою парк заріс, зараз книжників вижене - і як поставить забор - то буде так як на Київському майдані - поки інший не прийде - не доробить. Була б його воля - ще й приватбанківців заставив квіти біля цуму продавати - все ж монополія.
Комсомолець Показати IP 3 Червня 2011 08:31
Правельним путьом ідете товаріщеги!
! Показати IP 3 Червня 2011 11:57
Торговців книгами вигнати, старий базар закрити, неестетично це все,бродячих собак не чіпати, бо це не гуманно, бо ж раз в рік до нас можуть завітати, які не які європейці, та ще щось не те про нас можуть подумати. Тьфу! Оієнтація, а вірніше жополизація на Європу!
Я Показати IP 3 Червня 2011 13:55
"З центру Луцька проженуть продавців потриманих книг" - такі заголовки - це проблема совісті журналістів. Ну хіба в статті йде мова про те, що хочуть продавців проганяти? Мова йде про реконструкцію до Дня незалежності. От і все. Чи може ті продавці хочуть прямо на місці ремонтних робіт продавати книги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus