USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З винуватцями луцьких потопів розберуться на виконкомі

9 Серпня 2011 10:35
Виконавчий комітет Луцької міської ради заслухає звіт про діяльність керівника ЛТД «М.Ж.К.», оскільки те виявилося не готове до літніх дощів і на його роботу було найбільше скарг.
Про це повідомив 9 серпня луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради.
Керівник відділу звернень громадян Лариса Карп’як розповіла, що у період сильних дощів з 26 по 31 липня на півтори години були підтоплені проїжджі частини поблизу проспекту Відродження, 30, Соборності, 22, на вулиці Конякіна біля магазину «Волиньморепродукти».
«Є такі в нас традиційні герої, по яких постійно звертаються в міську раду жителі. Так сталося, що зараз багато дощів йде. Але не всі керівники житлово-комунальних підприємств думали, що будуть йти дощі і не підготували будинки саме до цього. І найбільше скарг у нас на «М.Ж.К.». Чомусь не знали, що там треба прочистити каналізацію, водостічні труби», – прокоментував Романюк.
Міський голова наказав підготувати розгорнутий звіт керівника підприємства на 18 серпня, а ткож підключити до роботи й правоохоронні органи. Адже, за словами Романюка, «є постійно зауваження по даному підприємству і даному керівнику».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 9 Серпня 2011 13:13
дивно, микола ярославович. А зауважень по тендеру на озеленення теж нема? Там теж фігурує мжк
патріот Показати IP 9 Серпня 2011 13:32
мжк терміново ліквідувати поки ще нема людських жертв від падаючих козирьків
23456 Показати IP 9 Серпня 2011 16:07
винуватець потопів - природа та неграмотні інженерні мережі та закриті під асфальтом люки. Уточніть, хто у місті чистить зливову каналізацію, невже МЖК? міська владо прокинся та працюй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus