USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За випасання кіз у парку – штрафуватимуть

16 Квітня 2013 17:56
Однією з проблем для молодих дерев є кози, яких випасають місцеві мешканці у парках.

У парку 900-річчя Луцька підсадили 800 молодих дерев.
Якщо новим саджанцям вдасться вистояти у боротьбі з недобросовісними відпочивальниками, за декілька років у парку буятимуть червоні дуби, дуби звичайні, берези, ялини, явори, клени, терен, глід, кущі шипшини.

Про це кореспонденту «Волинських новин» розповів 16 квітня радник міського голови з питань екології Борис Сорока.

За його словами молоді дерева висадили за допомогою громадськості і лише з її ініціативи. Профільні підприємства б оцінили таку роботу в багато тисяч гривень.

«Ми сподіваємося, що люди будуть з повагою відноситися до цієї роботи, доглядатимуть ці саджанці», - зазначив посадовець.

Він розповів, що досить часто на території парку 900-річчя Луцька люди вигулюють дрібну рогату худобу. «Кози ламають, трощать та об’їдають гілки молодих дерев, знищують молоді саджанці – цього робити не можна. Ми попросили муніципальну дружину слідкувати за цими порушеннями та складати відповідні протоколи аби притягати винних до адміністративної відповідальності. По-іншому – не можна», - наголосив Сорока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 16 Квітня 2013 19:52
Це як - уже і з дівчиною пройтися не можна буде?
андрiй76 Показати IP 17 Квітня 2013 11:14
Якщо дівчина не"коза"-тоді можна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus