USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За якого «кота в мішку» лучани платять «комуналку»? ВІДЕО

2 Листопада 2013 11:09
Мешканці будинку, що на вулиці Щусєва, 20а у Луцьку, стикаються з проблемою ненадання комунальних послуг постійно. Лучанка Людмила Дяк вже два року судиться із ЖКП №7, адже жінка має заборгованість за комунальні послуги, які на її думку, не надаються взагалі, - інформує Комунальний патруль.

Директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук поспілкуватися з нами наживо відмовився. Прокоментував ситуацію лише по телефону. Каже, що він хотів, щоб відремонтували покрівлю на умовах співфінансування, однак жінка відмовилася. Зважаючи на великі борги мешканки Людмили Дяк та її сина, підприємство подало до суду. Однак спочатку до пані Людмили прийшов лист від колекторів.
Попри велику плату за утримання, в будинку нічого не роблять. Адже підлога розсипається, стіни тріщать по швам, і дах тече. Варто зауважити, що мешканці платять 2 гривні 57 копійок за метр квадратний.
Які саме послуги все ж таки надає ЖКП №7 цим мешканцям та чому підвищили тариф майже на 60%, коли повинні були на 40, мешканці не знають, адже ніяких оголошень підприємство не робило.
Судова війна між ЖКП №7 та лучанкою Людмилою Дяк триває. Жінка намагається відстояти права на надання якісних комунальних послуг, не лише своїх, а й своїх сусідів. Тому, аби у таких випадках було більше правоти на користь споживачів, юристи радять укласти договір та контролювати надання усіх прописаних послуг, які зараз ЖЕКи часто ігнорують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 2 Листопада 2013 12:34
Якщо послуги неякісні, то чого ж платять. Жителя самі винні.
осбб Показати IP 2 Листопада 2013 17:23
так вам і треба.
Олена Показати IP 2 Листопада 2013 19:33
Схожа історія:вул.Привокзальна,3.Мешканцям будинку не робився ремонт в під"їзді за часів Царя Гороха!!!!!А прибиральниця приходить раз на місяць і 5 хв помахає віником і на тому все! На письмове звертання начальник ЖКП№3 відповів:"Збивайте гроші з ваших сусідів-боржників за комуналку- може тоді щось і зробимо".Це просто безмірне нахабство.
Олена Показати IP 2 Листопада 2013 19:38
Нехай би прийшло місцеве телебачення і познімало на камеру всю красу під"їзду!!!!А потім оприлюднити!!!Непоганий фільм жахів вийшов би)))
саша Показати IP 2 Листопада 2013 20:00
Кравчука 38: ліфт брудний другий тиждень (їжджу 2 рази в день) хоча має прибиратися 2 рази на тиждень біля підїзду гілляки вишні перекривають тротуар на рівні 1.50-1.70, пройти неможливо потрібно виходити на дорогу хоча за обрізання зелених насаджень гроші беруть справно
я Показати IP 3 Листопада 2013 07:54
Люди , так не жалуйтесь на все это безобразие в инете, делайте что-нибудь!!!!
Вчителька Показати IP 3 Листопада 2013 09:51
Я взагалі не знаю,для чого існують Жеки? вони всерівно нічогісінько не роблять. Я пару разів звонила в Жек коли почалось опалення,в моєму будинку його не було пів місяця, а зараз ледь жевріють батареї,а гроші за опалення візьмуть,як за потрібно,але на цей раз я їм не заплачу,і так потрібно щоб зробив кожний,хай сволочі знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus