USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Законність терміналів ПриватБанку в садках перевірять?

20 Квітня 2011 11:57
Депутат Луцької міської ради Роман Романюк вимагає перевірити законність встановлення в дитячих садках Луцька банківських терміналів «Приватбанку».
Відповідний запит депутат озвучив 20 квітня під час засідання сесії Луцької міськради.
Нагадаємо, що з квітня у десяти луцьких садочках експеримент: за харчування малят батьки платять за допомогою банківських карток. Для цього в кожному закладі поставили по одному портативному терміналу від «ПриватБанку».
«Ця подія викликала значний резонанс в місті через черги під час розрахунку. Крім того комісія банку становить два відсотки. Також відсутня система, яка контролює, хто з батьків не оплатив послуги садочку, адже банк отримує лише кінцеву суму», - каже депутат.
Отож, Романюк просить перевірити, наскільки законно представники управління освіти зробили такий експеримент, чи був проведений відповідний тендер серед банківських установ та чи законно взагалі розміщувати банкомати у ДНЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
andrej Показати IP 20 Квітня 2011 12:22
Схема контролю в ДЗ про сплату послуги в садочку існує.Коли батьки проводять карткою оплату через термінал Приватбанку то мусово вводити особовий рахунок дитини,а його знає тільки бухгалтер даного ДЗ.На рахунок 2% то наскільки я знаю то є такі банки які за послуги садочку беруть 5грн.
))) Показати IP 20 Квітня 2011 17:20
Да здравствуєт мило душистоє і полотєнце пушистоє! Помойтєсь, рєбята ))) а Р. Романюку треба було б уважніше читати коментарі до повідомлень про це. Там банківці підказували, за що можна зачепитись.
Мама Показати IP 13 Грудня 2013 15:45
А я й не знала,що ще плачу 2 процети Приватбанку. І тут здеруть.О Господи і так деруть по повній програмі в цих садочках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus