USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Залізничний перехід «імені Кривицького» таки добудують

16 Лютого 2010 16:46
Луцький міський голова Богдан Шиба сподівається побудувати пішохідний міст над коліями поблизу залізничного вокзалу до святкування 925-ї річниці Луцька, тобто, ще нинішнього року.
Мер зазначив, що будівництво обов’язково розпочнеться. Проте нині в міській казні немає грошей. «Якщо почнемо будувати зараз, то депутати і лучани мене не зрозуміють», - каже мер.
Міський голова повідомив, що влада здійснила спробу залучити до будівництва приватне підприємство. Навіть незважаючи на жорсткі вимоги до будівельників з боку керівництва залізниці.
«Тому, щоб обійти вимоги залізниці, ми включили добудову моста до заходів святкування 925 річниці Луцька. І вимагаємо від центральних органів влади дозвіл на добудову сходів від вокзалу на міст. Інакше будівництво не можна завершити. Роботи виконуватимуться не за бюджетний кошт», - прокоментував Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Волинянка Показати IP 16 Лютого 2010 19:39
І знову тема залізничного переходу вилазить на перший план. Вибори до місцевих рад не за горами. Обіцянка-цяцянка, а ви лучани надійтесь. Обіцяють як у Верховній раді. Недаром кажуть, що риба гнирє з голови.
Krasigor Показати IP 17 Лютого 2010 10:01
А торговий центр "Караван" не муляє пану Шибі очі? Чи це так називаються сходи з однієї сторони мосту. І чи не мали підприємливі громадяни вкласти бодай якусь частину на міст - адже це і земельна ділянка не найгірша), і людинопотік непоганий.
123 Показати IP 17 Лютого 2010 15:45
скільки ж можна пі[цензура]іти? кожен місяця нові публікації на сайтах і ЗМІ що добудують, а в дійсності - ...
Мантіс Показати IP 17 Лютого 2010 17:18
Блін... Як же достали шибівські писаки... Скільки можна той міст мостом Кривицького називати? Та він швидше міст Шиби,- якщо про негатив. Якщо вже там застосовувати прізвище Кривицького, то швидше як памятник останньому справжньому господарю в луцьку за життя - Кривицькому.
Справделивый Показати IP 17 Лютого 2010 17:51
Я б зробив простіше, оголосив би конкурс інвесторів, хочеш "Торговйи центр" збудувати, без питань, будуй міст, а ні то "тусуйся", найдуться ті, хто збудував би без питань. В замін поблажкі від мерії (повірте це не проблема я думаю, й ой яка економія часу й грошей, а домовитись завжди можна), й він окупиться швидко, тому що потік дійсно великий був би, народу діватись нема куди, так що це просто робиться у нас як завжди через одне місце, не дбають про людей. Це одна економія не рекламі чого варта, і цей міст не так багато грошей коштує, тому що в такому випадку "намити собі грошей на золоте намисто не вийде", якщо часний інвестор він свої гроші рахувати вміє.
юрій Показати IP 17 Лютого 2010 22:44
не віриться!!!!!! знову одні обіцянки
Гуцул Показати IP 22 Лютого 2010 21:27
Справделивый 17 лютого, 17:51 ___________ Вы правы. Отдали бы этот виадук Токарскому, например. Он бы закончил бы строительство, да ещё дал бы рабочие места предпринимателям, которые не могут себе места найти и судятся против него.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus