USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Замість зрізаних дерев у Луцьку будуть клени,- перший заступник мера

8 Липня 2013 11:26
Спилювання дерев у Луцьку на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривого Валу – планове. На те є розпорядження міського голови. Більше трьох дерев пиляти не планують, а от замість них посадять клени, які вже наступного року давали б крону.

Про це у коментарі «Волинським новинам» повідомив перший заступник міського голови Святослав Кравчук 8-ого липня.

«Роботи – планові, проводиться благоустрій території, скверик нікуди не дівається, його тільки покращать», - висловився посадовець.

Щодо коментаря директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, який зазначив, що спилювання дерев буде продовжуватись, мовляв, по вулиці Лесі Українки є ще декілька аварійних дерев, то Святослав Кравчук заперечив: «Розпорядження є на спилювання трьох дерев, далі не різатимуть».

Особливе обурення у мешканців викликав і той факт, що дерева зрізали вночі, «поки ніхто не бачив». Щодо цього перший заступник наголосив: «Ну, то ж роботи не повинні заважати ані людям, ані руху автомобілів, тому закінчили їх ще до 7 ранку».

Також посадовець пообіцяв, що на місці зрізаних дерев будуть нові. Восени замість зрізаних підсадять шаровидні клени у «солідному віці», які вже наступного року даватимуть крону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 8 Липня 2013 11:49
Чекаємо нових каштанів по тисячі за саджанець ... Київ вже цієї весни отримав...
Корінний лучанин Показати IP 8 Липня 2013 12:00
Та-а-а-к! З КИЄВА приклад беруть, зовсім свіжий, вся Україна знає про каштани ! ВЕСЕЛО ЖИВЕМО ! А у нас КЛЕНИ ! Хто це такий любитель?
лучанка Показати IP 8 Липня 2013 13:04
Так, так на п-кті Волі біля магазину ВОПАК навпроти магазину "Знання ", де знаходиться невеличкий стихійний риночок, також спиляли вночі 100 літнього ясена, тому, що в нього відламалася гілка. А навіщо було спилювати все дерево, яке захищало від шуму з вулиці квартири в будинках? І що ви думаєте, хтось нове дерево посадив? А дзузьки. І коли власники квартир дочекаються, щоб знову біля їх вікон була зелень? Через 100 років? Бред. Знову потрібні комусь ділянки під забудову та й усе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus