USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Засідаловку» у мера розтягнули, а на журналістів вішатимуть бейджики

17 Листопада 2009 12:21
Тепер оперативна нарада у Луцького міського голови триватиме не звичних 20-25 хвилин, а 45-60. Це відбулося завдяки вдосконаленню формату щотижневої наради у міського голови, – розповів репортеру «Волинських новин» заступник Луцького градоначальника, керуючий справами виконкому Микола Іванюк.
Раніше на оперативній нараді міський голова просто займався озвученням найактуальніших проблем у роботі муніципалітету та «нарізкою» конкретних завдань керівникам підрозділів.
А завдяки новому формату буде змога розглядати актуальні питання життєдіяльності міста. Відбуватиметься це у формі доповідей керівників підрозділів мерії, очільників міських установ чи організацій, а також представників державних структур.
На оперативках, можливо, обговорюватимуть і проблеми, про які повідомлятимуть лучани на «гарячу лінію» міського голови та на службу оперативного реагування «15-80», - сказав Іванюк.
Микола Іванюк розповів, що журналісти мають право ставити «уточнюючі запитання» до доповідачів під час «оперативки». «Єдине, - просимо перед тим зконтактувати із ІАЦ «Луцьк» (ця структура виконує функції прес-служби мерії - «ВН»)» - сказав Іванюк. Мовляв, там видадуть спеціальні бейждики журналістам, аби ті виділялися серед чиновників.
Також спеціально для преси у залі засідань Луцькради на час оперативки виділятимуть перших півтора ряда.
Незрозумілим лишилося питання щодо традиційних щовівторкових прес-конференцій міського голови, які регулярно відбувалися у Луцькій міській раді відразу після закінчення оперативної наради ще з 2006 року. Сьогодні ж такої прес-конференції не було.
«Прес-конференцій будуть.  Можливо, що вони відбуватимуться не лише у традиційний для журналістів вівторок. Планується і поява брифінгів луцького голови та його заступників із окремих важливих для міста питань. Будуть також відроджені практики прес-клубів Луцької міської ради», - пообіцяв Іванюк.
Довідково:
Оперативна нарада у Луцького міського голови сьогодні, 17 листопада, тривала близько години. Вона складалася з вітання з Днем працівників сільського господарства, вступного слова луцького мера, доповіді чиновників і медиків на теми епідеміологічної ситуації у місті й заборгованості за комунальні послуги та заключного слова луцького градоначальника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
журналіст Показати IP 17 Листопада 2009 13:49
Кльово вдосконалили!!! Молодці! Особливо добре журналістам: вони ж просто мріють, аби подовше на цікавих нарадах посидіти. Правда, колеги? Та й взагалі: включити в нараду ДОПОВІДІ ЧИНОВНИКІВ і казати що це ВДОСКОНАЛЕННЯ може тільки Микола Іванюк
журналісту Показати IP 17 Листопада 2009 14:30
Але ж наради проводяться не для журналістів, а саме для чиновників!!! Це апріорі!! Нецікаво - не ходи!
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 15:50
Тепер у волинських ЗМІ тільки про Шибу й писатимуть. Ото працюює чолов"яга, часу не вистачає щоб про все розповісти. А журналістам перші ряди - це супер! А то завжди човпуться на останніх сидіннях не знають де зі своєю апаратурою притулитися!
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 17:09
Ну якщо у когось є вільний час, щоб оперативки (ОПЕРАТИВКИ, а не тягнучки) проводити по годині, то тут певно треба задуматись, чим займається таке керівництво. Замість того, щоб вирішувати питання про них тепер будуть годину говорити-доповідати, а потім щей прес-конференцію для "особливо розумних" (? напевно) журналістів проводити.
журналіст Показати IP 17 Листопада 2009 18:28
"Але ж наради проводяться не для журналістів, а саме для чиновників!!! Це апріорі!! Нецікаво - не ходи!" ДЛЯ ОСОБЛИВО УВАЖНИХ пояснюю: журналісти якрах і не ходили. БО після оперативки була прес-конференція. Де Шибу всьо можна було запитати. А тепер її нема! А журналістам, роблячи морду кірпічом, всякі Іванюкаи кажуть: а чо ви? от вам оперативка, питайте собі на здоров"я!!! Дійшло? І ще: наради МАЮТЬ ПРОВОДИТИСЯ не для чиновників, а для громади. Хоча вони проводяться саме для чиновників. На жаль
Юка Показати IP 17 Листопада 2009 21:29
Даремно прес-конференцію забрали, та й такі довгі оперативки нікому не потрібні. Краще б чиновники за той час що корисного зробили, а не досипали недоспане під монотонний скрип чиєїсь доповіді (досипання, доречі, стосується і журналістів. вони і без того ледь на 9- ту до Шиби на прес-конференцію встигали, а зараз взагалі.... їхні мізки ще ж в цей час сплять!)
seal Показати IP 17 Листопада 2009 21:37
Ну, якби під вдосконаленням розумілося скорочення часу проведення оперативних нарад, то це було б логічно. А тут навпаки - збільшення, та ще й у два рази. І хочеться вірити, що за годину керівники підрозділів мерії, очільники міських установ чи організацій, а також представники державних структур встигнуть доповісти про свої проблеми і способи їх вирішення. Тут і дня замало буде. А коли ж працювати?
журналісту Показати IP 18 Листопада 2009 10:51
Не розумію, в чому проблема. Нарада + прес-конференція займали годину, тепер цей час займатиме нарада. Рівно стільки по часу, як в ОДА. І ніхто з вас рот не відкриває, а чоому в ОДА нарада аж годину і ніхто не питає де щотижневі пресухи Романюка і Грицюка. Отож зрозуміло, що всі ваші коменти тенденційні. Добре зробили, що пресух буде менше. Менше такі, як ви, прфФФесіонали будуть дурниць писати.
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 12:22
to "журналісту" (18 листопада, 10:51) - так Іванюк же ж сказав, що прес-конференції БУДУТЬ! Прочитай уважно останній абзац статті. А якщо в ОДА оперативка йде годину, так не треба рівняти маштаби - область і місто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus