USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Засуджені лучанки прийшли до мерії з проблемами здоров’я. ФОТО

28 Серпня 2013 11:00
Засуджені жінки, які перебувають на обліку у Луцьку, прийшли до міськради з проблемами здоров’я.

Вже понад рік діє школа репродуктивного здоров’я. Щовівторка о 16:00 за консультацією до гінеколога можуть прийти усі охочі.

«Найчастіше звертаються сім’ї зі складними життєвими обставинами» - розповідає працівник Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, - де власне і триває школа.

Цього разу співорганізатором заходу стала Кримінально-виконавча інспекція Луцька. Засуджені жінки, які зараз стоять на обліку, мали змогу розповісти про проблеми свого здоров’я. Зі слів гінеколога Центру планування сім’ї Рибанович Анжели, актуальними є теми вагітності та венеричних захворювань.

«Усі консультації проводяться в індивідуальному порядку, а конфіденційність ми гарантуємо» - додала Анжела Миколаївна. Досвідчений лікар розповідає, що більшість жінок приходить, власне, не для обстеження, а для того, щоб «вилити душу» та отримати просту жіночу пораду, - резюмує Анжела Рибанович.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бабай Показати IP 28 Серпня 2013 12:38
А на х..на сім"ям з складними життєвими обставинами та репродукція, хай спочатку виберуться з г..вна, тобто з сдладних життєвих обставин, а тоді вже репродукуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus