USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра частина луцьких маршруток і тролейбусів вийдуть на маршрути, – Патракеєв

30 Жовтня 2009 17:00

Керманич Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв запевнив, що завтра на вулицях обласного центру Волині таки з’явиться частина тролейбусів та маршруток «15-ок». Про це він розповів у коментарі «Волинським новинам».
Він зауважив, що завтрашній вихід на лінії буде дещо обмежений, адже якщо випустити на лінії всі транспортні засоби, підприємство може понести збитки. Завтрашній майбутній вихід на лінію Костянтин Патракеєв охарактеризував так: «аби люди побачили, що ми поїхали». Очільник луцького тролейбусного депо зауважив, що з понеділка на лінії мають усі тролейбуси та маршрутки.
Щодо заробітної платні, то він підтвердив інформацію про виплату частини заробітної платні. Він додав, що близько половини заплати за липень уже виплачено. Заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк у коментарі «Волинським новинам» зауважив про остаточну появу тролейбусів і маршруток на вулицях міста можна буде говорити лише тоді, коли вони справді виїдуть на маршрути.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
добряк Показати IP 31 Жовтня 2009 17:50
а вы не заметили ,что зарплаты перед выборами не выдают...и только перед самими выборами выйдет какой-нибудь герой или героиня и всем все дадут.....наши технологии выборов!!!!!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus