USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зеленим» активістам вручать зелені грамоти

26 Травня 2010 12:47
Сесія Луцької міськради затвердила положення про нагородження активістів природоохоронної діяльності Луцька зеленою грамотою та премією в півтисячі гривень кожному.

Грамотою будуть нагороджувати працівників підприємств, організацій та окремих громадян, які ведуть активну природоохоронну діяльність із захисту навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, підвищені екологічної свідомості громадян.

Подавати списки претендентів на нагороду будуть керівники установ і підприємств, органи місцевої влади та представники громадських організацій до п’ятого травня кожного року.

Повторно отримати зелену грамоту можна буде лише за два роки після попереднього отримання.

Окрім грамоти, активістам вручатимуть матеріальне заохочення в розмірі 500 гривень. Кошти, згідно з рішенням, надходитимуть з міського фонду охорони навколишнього середовища.

Вручатимуть нагороди до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, яке щороку відзначають 5 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus