USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Зорепад діджеїв у Луцьку: всім добра!

31 Жовтня 2014 15:00
Нація не має впадати в депресію. Українці мають робити щось для того, щоб підтримувати одне одного. Нація має допомагати. А музика, як відомо, робить чудеса.

Фестиваль, покликаний нести добро, відбудеться напередодні Дня Студента - 15 листопада у Луцьку в Ареналін Сіті. Захід стане епіцентром святкування найулюбленішого з усіх студеньских свят. Молоді, яка відвідує клуби, котрій подобається танцювати, любить диско-атмосферу, пропонують любити це з користю – допомогти тим, хто сьогодні найбільше цього потребує – українській армії.

Подвійний бонус – для поціновувачів клубної музики. Так, до обласного центру з’їжджаються зірки «пульта». Це діджеї Tapolsky, IRA’, Artem Neba, Tokyo, Dustin, Redness (USA), Mayak, Pastizh, Pee, Famous, Mash, Bolshoy, Assow тощо.

ДОБРО FEST, кажуть організатори, - це новий танцювальний проект від РК Адреналін та команди промоутерів з Луцька та Києва, це виступ топ-діджеїв країни, два танцполи, чотири бари та найбільша концентрація посмішок на квадратний метр.

Важливо й інше: частину грошей, зібраних під час фесту, передадуть на потреби української армії.

«Ми справді віримо в те, що людей об’єднує любов до музики, любов один до одного та любов до життя. Саме тому ми впевненні, що 15 листопада зберуться наші добрі друзі та однодумці, щоб разом відсвяткувати життя, яке пульсує в серці кожного з нас», - ділиться думками організатор заходу Сергій Карпюк, краще відомий західній Україні як Dustin.

Серед хедлайнерів заходу - такі діджеї:

Анатолiй Тапольський [Tapolsky] – найугарнiший, а також найнеочiкуванiший, експресивний та найiдейнiший український дiджей, його коронують "гуру", "iдеологом" та "батьком" українського бейсу, але безсумнiвно, цими словами неможливо передати усю його наполегливiсть i натхнення та вiдношення до української клубної сцени в цiлому. Анатолiй через iронiю та гумор намагається створювати справжню, "свою" музику, наповнену характерним нацiональним звучанням, а також бейс-ритмами, що не залишать байдужими нiкого у свiтi.


Ірина Швидка [Dj IRA’] – входить в трійку кращих транс Dj-їв України. Діджей #5 у рейтингу TopDJ.
Автор вечірок We Love EDM в столичному клубі Форсаж. Випускає однойменний подкаст в ефірі Radio Intense.
Учасник фестивалів Tiesto Club Life, Global Gathering, Kazantip, Godskitchen.


Сергій Карпюк [Dustin] – це вже давно одне з найбільш впізнаваних імен, якщо справа стосується клубного життя західної України. Море драйву, позитивної енергетики, свободи рухів, польоту разом з приголомшливо яскравою музикою, подвійного серцебиття DJ і людей - в цьому сутність Dustin'а! Сутність, яка відкривається як в затишному underground клубі, так і в добре обжитому party-bar'і, де всі один одного знають; як на закритій вечірці в колі друзів, так і на великому open-air'і з усією його масштабністю; як на хвилях улюбленої радіостанції в рамках улюбленого радіо-шоу, який розповідає про нові тенденції в світі танцювальної музики, так і в міксах, які роздали людям в клубі і поширених ними далі.


Артем Неба - людина, чиї музика і голос є візитною карткою ефіру KISS FM. Автор радіошоу і вечірок EKLEKTICA і RAW! Один із засновників бренду одягу та музичного проекту "DASTISH FANTASTISH"! Наразі Артем Неба знаходиться в десятці кращих діджеїв на території України. Він - більш ніж 15 років за пультом і в клубному бізнесі. Як показник завзятості і любові до електронної культури є володарем відмінного музичного смаку, і як він любить сам про себе сказати, шикарною дружини і двох дітей!

Анатолій [TOKYOО] – один із засновників і керуючий лейблом Made In Heaven Records (2007-2013), з 2007 - резидент Kiss Fm, а пізніше і MTV Ukraine, викладач в декількох DJ-школах, автор серії успішних музичних подкастів TOKSHOW, вечірок RAW в культовому столичному BOOM BOOM ROOM , резидент BORA BORA BEACH CLUB і один з найбільш гастролюючих діджеїв країни.


Усім ДОБРА!


Подробиці заходу - на сторінці фестивалю в соцмережі.
Електронна пошта: [email protected]
Телефон: 095 573 79 91
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мршрутчик Шніпельсон Показати IP 31 Жовтня 2014 21:04
хто ці всі люди? лабухи з макбуками? яка частина грошей з притонів піде на домомогу, відсоток, пів?
Anonymous до мршрутчик Шніпельсон Показати IP 1 Листопада 2014 17:50
вот из-за таких задротов как ты Шніпельсон и страдает народ вечно всем не довольные люди .... я лично пойду на фестиваль ..... и мне по барабану куда пойдцт эти деньги я иду отдыхать ...
оу!! Показати IP 6 Листопада 2014 10:36
Тапольскі ???? і чому я ще про це не знаю ??? іду звичайно!
Anto Показати IP 6 Листопада 2014 18:49
Нарешті в Луцьку клубний фест вартий уваги, враховуючи формат наших клубів буде дійсно цікаво! Сподіваюсь це стане гарною традицією!
Anonymous Показати IP 13 Листопада 2014 20:05
иду !!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus