USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звідки їздитимуть приміські маршрутки Луцька

26 Липня 2013 11:55
Приміські маршрутки і надалі вирушатимуть із привокзальної площі Луцька.

Так, питання виведення маршрутних таксі з привокзальної площі - ще не на часі. Таке рішення прийняли на засіданні члени постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради 26-ого липня.

Управління транспорту Луцької міської ради вже давно планує вивести з міста паралельну мережу приміських маршрутів. Про це йдеться у звіті про стан пасажирських перевезень, який планують затвердити на черговій сесії Луцької міської ради, що відбудеться 31 липня 2013 року.

Проїзд приміських та міжміських автобусів центральними вулицями міста заборонений. Результатом моніторингу, проведеного управлінням транспорту встановлено, що центральними вулицями та проспектами обласного центру курсують автобуси 16 приміських маршрутів. Лише проспектом Соборності протягом однієї години рухається близько двадцяти автобусів приміського сполучення. На привокзальній площі фактично утворилась третя автостанція на якій відстоюється «примісто».

Члени постійної комісії зауважили, що краще би зайнялися зупинкою біля Центрального ринку, там де дійсно проблеми. А приміській маршрутки біля вокзалу нікому не заважають. «Там все пристойно, гарно, я там вчора був», - розповів депутат Василь Гриб.

«Якщо мало транспорту з вокзалу – ми додамо, пустимо додаткові маршрути», - прокоментував Волинськими новинам начальник профільного управління Луцької міської ради Анатолій Миронюк.

Крім того, транспортники продовжують роботи із оптимізації графіків руху міських автобусів. З метою ширшого доступу пасажирів до інформації про їхній рух вже в серпні запланували встановити два інформаційних табло на зупинках на вулиці Винниченка, 2 та проспекті Волі, 4. Інформація про рух транспорту буде подаватись у табличному та схематичному вигляді.

На запитання: «Чи не боїтеся варварів?», Анатолій Миронюк відповів: «Так, ми, навіть, закриємо це табло броньованим екраном… усе може бути, але ми маємо розвиватися, йти до Європи. Хочемо, щоб такі табло були на кожній зупинці «великого кола» - маршрут 15-ки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волиняка Показати IP 26 Липня 2013 15:51
Живу на Привокзальній площі. Приміські маршрутки взагалі не заважають, тим більше після реконструкції стоянки. А людям з села, мені здається, дуже зручно - і з/д вокзал, і Варшавка близько, і ринок "Привіз". Та й сам досить часто користуюсь маршрутом на Красне.
Волиняка Показати IP 26 Липня 2013 15:52
Живу на Привокзальній площі. Приміські маршрутки взагалі не заважають, тим більше після реконструкції стоянки. А людям з села, мені здається, дуже зручно - і з/д вокзал, і Варшавка близько, і ринок "Привіз". Та й сам досить часто користуюсь маршрутом на Красне.
гнів народа Показати IP 28 Липня 2013 10:40
Ти ще зо п'ять раз свою оду напиши, а то за два рази не доходить, запроданцю романюківський))).
живу на красному Показати IP 28 Липня 2013 11:54
Шановний гнів народу . Ви дійсно в своєму стилі . Ще не вспівши щось порадити ,але образити людину встигли . Якщо ви дійсно все знаєте , то попробуйте з вокзалу добратися на красне . Крім тролейбусів під номером 4 , більше на Красне нічим не доберетеся . А тролейбуси курсують не так часто . А після восьмої години вечора взагалі з вокзалу на красне нічого не їздить .ТО хоча б приміські маршрутки виручають .
гнів народу до живу на красному Показати IP 28 Липня 2013 16:08
Шановний, пробачте, зовсім не мав на меті будь-яким чином когось ображати. Для цього і поставив у кінці нібито гнівної тиради - ))), що значить ПРИКОЛ, ЖАРТ. Якщо не зрозуміли, - даруйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus