USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Луцьк

Не поїхав у медзаклад на огляд через погане самопочуття: у Луцьку за водіння під кайфом судили водія Mitsubishi

Сів за кермом у стані наркотичного сп’яніння – отримав покарання у виді штрафу та позбавлення прав. У Луцьку судили водія, який відмовився їхати у медичний заклад для огляду, пославшись на погане самопочуття.

Сьогодні 17:00

Виманили $2000: у Луцьку судять молодиків, які обдурили пенсіонерку

Триває суд над зловмисниками, які виманили в пенсіонерки 2000 доларів. Зателефонувавши до старшої жінки, вони розповіли, що нібито її донька втрапила у страшну аварію й терміново потрібні гроші на лікування. Розхвилювавшись, жінка віддала шахраям свої заощадження. На скоєному зловмисники не зупинилися.

Сьогодні 15:33

У Луцьку на п’яному водінні вдруге за рік попався водій Audi, якого позбавили посвідчення в 2018 році

Водій-порушник, якого вкотре зловили п'яним за кермом, отримав покарання у вигляді штрафу – 34 тисячі гривень. Також його на три роки позбавили права керування транспортними засобами.

Сьогодні 15:04

На луцькому «Авангарді» змагалися прикордонники та діти. Фото

У Луцьку на стадіоні «Авангард» відбулися спортивно-патріотичні змагання під назвою «Спорт, що об’єднує нас». Упродовж ранку діти та воїни брали участь у спортивних вправах, де перевіряли витривалість, вправність та вміння працювати в команді. Другі за ліком активності присвятили Дню прикордонника, що щорічно відзначається 30 квітня.

Сьогодні 14:35

У Луцьку судили жінку, яка вкрала у чоловіка з інвалідністю 1100 доларів

Вкрала гроші – отримала умовне покарання: в обласному центрі Волині судили крадійку, яка поцупила у чоловіка з інвалідністю 1100 доларів.

Сьогодні 13:38

«Присвячую татові-Герою»: лучанку визнали кращою воротаркою чемпіонату України з футзалу

Лучанку Яну Ярмольську визнали кращою воротаркою сезону у жіночому чемпіонаті України з футзалу. 18-річна футзалістка виступає за луцький клуб «Легіон-Університет».

Сьогодні 09:37

Два роки тюрми: військовослужбовця з Луцька засудили за наркотики

У Луцьку засудили військовослужбовця за придбання, зберігання та збут наркотиків. Чоловік потрапив до рук правоохоронців три роки тому. У 2023 році суд виніс вирок – шість років позбавлення волі та конфіскація майна. Лучанин визнав провину лише частково, тож подався до апеляції.

Сьогодні 07:14

На Донеччині загинув захисник з Луцька Євгеній Поліщук

Лучанин Євгеній Поліщук загинув біля населеного пункту Очеретине Донецької області.

26 Квітня 2024 20:54

Ремонт за 49 мільйонів: чому ламають асфальт і розкопують дорогу на Карпенка-Карого в Луцьку

Ламають асфальт і розкопують землю. У Луцьку на Карпенка-Карого працюють комунальники з водоканалу. Їхнє завдання – привести до ладу каналізаційний колектор, який обслуговує третину мешканців обласного центру з вулиць Дубнівська, Київський Майдан, Відродження, 55-го мікрорайону і Теремно.

26 Квітня 2024 19:40

Помер 14-річний хлопець, якого на Луцькому вокзалі вдарило струмом

У хлопця медики діагностували 73% глибоких опіків тіла. У дитини були важкі опіки голови, шиї, тулуба і кінцівок. Стан підлітка був вкрай важкий, критичний.

26 Квітня 2024 17:32

У Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру»

26–27 квітня 2024 року в Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру». Понад 20 представників різних шкіл і регіонів зустрінуться в межах проєкту «Школа миру», який організовує ГО «ВГО «Поруч».

26 Квітня 2024 16:28

Погрожував і забрав телефон: як покарали підполковника, який у Луцьку напав на інспекторку муніципальної варти

Підполковник департаменту внутрішньої безпеки МВС Василь Смірнов здійснив напад на інспекторку департаменту муніципальної варти в Луцьку. Він вимагав, щоб остання видалила фотографію правопорушення, яке він вчинив. Із рук інспекторки він вихопив робочий телефон, щоб вилучити знімок свого автомобіля, припаркованого з порушенням ПДР.

26 Квітня 2024 15:54

У Луцьку вшанували пам'ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 26 квітня, в Україні відзначають 38-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. У Луцьку відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку «Жертвам Чорнобиля», що на меморіальному комплексі «Вічна слава».

26 Квітня 2024 14:32

Лучани попрощались з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком

Сьогодні у Луцьку в Свято-Троїцькому Кафедральному соборі відспівали головного сержанта бригади «Хартія» Національної гвардії України Олександра Ющенка.

26 Квітня 2024 13:09

40 локацій для прибирання: у Луцьку сьогодні стартує весняна толока

До толоки можна буде приєднатися за вибором або 26, або 27 квітня (можна і в обидва дні). Початок акції – 10.30.

26 Квітня 2024 09:16

«Сказав дружині, що їду у відрядження»: як далекобійник з Волині став нацгвардійцем

Віталій – військовослужбовець волинського підрозділу Національної гвардії України. У минулому чоловік був водієм-далекобійником. Повномасштабне вторгнення застало його в Києві, де він завантажував товар, щоб вирушати у звичайний рейс, яких до того було багато. Проте цей рейс він запам’ятав на все життя.

26 Квітня 2024 08:10

Інтелектуальний квест між факультетами та інститутами Лесиного вишу: назвали переможця

24 квітня Науковим товариством аспірантів і студентів ВНУ імені Лесі Українки в межах Тижня академічної доброчесності проведено «Academic Integrity Quest». Його учасниками стали 16 команд, які представляли усі факультети й інститути ЗВО. Для участі в заході кожна команда попередньо реєструвалася.

25 Квітня 2024 21:27

Понад 1130 писанок: у Луцьку проводять конкурс-виставку «Писанковий дивосвіт»

У Луцькій художній школі розпочала свою роботу виставка писанок, виконаних учнями цього мистецького навчального закладу та загальноосвітніх шкіл громади у рамках у традиційного передвеликоднього конкурсу «Писанковий дивосвіт».

25 Квітня 2024 20:51

Система Orphus