USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Привітання Ігоря Палиці з Днем Соборності України

20 Січня 2017 14:00
Щиро вітаю вас з однією з найвеличніших дат в історії становлення нашої Батьківщини – Днем Соборності України.

Наші славні предки, покладаючи на вівтар Незалежності найдорожче – свої життя, завжди мріяли про єдину та неподільну державу. Саме завдяки таким незламним борцям 22 січня 1919 року було урочисто ухвалено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Цей день став символом об’єднання України та віковічного прагнення народу жити у єдиній соборній державі. Він утверджує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю та незалежність, перед усім світом демонструє неподільність української землі і непохитність української нації.

Нині перед Україною постали нові виклики. На східних рубежах нашу Вітчизну самовіддано боронять щирі українські патріоти, часто ціною власних життів. Для нас вони – новітні Герої, які з честю й гідністю творять історію. У цій боротьбі народжується нова нація – нація патріотів, сміливих, чесних людей.

Усі ми віримо, що скроплена кров’ю мільйонів територіальна цілісність України, її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Адже саме в єдності ми можемо досягти величної мети – сильної, духовно багатої, вільної держави.

Пам’ятаймо уроки історії, будьмо мудрими, небайдужими та згуртованими. У цей доленосний час активного становлення державності ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а маємо стати активними творцями власного майбутнього. Бо тільки в національній єдності – наша сила!

Ігор ПАЛИЦЯ Голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus