USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вітання Ігоря Палиці з Днем Незалежності

23 Серпня 2017 00:00
Шановні волиняни!

Вітаю з Днем Незалежності!

День 24 серпня 1991 року назавжди змінив українців, які прагнули свободи й незалежності. Нам з вами судилося стати свідками творення новітньої української історії, жити в час епохальних і доленосних подій. 26 років незалежності стали випробуванням на зрілість і мудрість суспільства, міцність українського духу.

Незалежність – одвічне прагнення українського народу до національного відродження і духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Запорука державотворчого успіху – у злагоді, відповідальності, об’єднанні зусиль кожного українця. Нині, коли Україна відстоює свою державність на східних рубежах, нам як ніколи потрібне єднання. Вірю у нашу силу й мудрість, знаю, що справедливість переможе, і хочу, аби кожен з нас був небайдужим, вірив у свою країну і щоденною відданою працею творив її щасливе майбутнє.

Нехай серця повняться гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Від усієї душі зичу здоров’я, щастя, добра, достатку, наснаги і мирного сьогодення.

З повагою Ігор ПАЛИЦЯ,

голова Волинської обласної ради,

член президії політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»,

засновник Фонду «Тільки разом»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus