USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вітання сім'ї Разумовських з Новим Роком та Різдвом

26 Грудня 2019 19:40
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Щороку всі звикли підводити підсумки, розповідати про досягнення, ділитися планами на майбутнє. Ми також, звісно, маємо що сказати на цю тему. Проте сьогодні, як ніколи раніше, важливі не просто цифри, показники чи інші kpi. Сьогодні важливі неймовірні люди навколо нас!

Тому наша родина хоче подякувати кожному, хто був поряд цього року! Хто допомагав втілювати мрії, підтримував, конструктивно критикував, давав дружню руку допомоги, надихав та загартовував. Обирав нас як партнера, забудовника та досвідченого порадника. Дякуємо за довіру!

Бажаємо у новому році кожній родині атмосфери добра та щастя у домі! Щоб ви знайшли у собі сили та наснагу здолати усі перешкоди та дійти до бажаної мети, а поряд нехай крокує ваша міцна підтримка – сім’я та друзі!

З щирими побажаннями сім’я Разумовських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus