USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Art Jazz Cooperation 2017»: дебют берлінського гурту на луцькій сцені

21 Серпня 2017 10:06
Головна джазова сцена у Луцьку цього річ збере неймовірно насичену програму – понад 80 музикантів завітають до міста з 8 країн світу, повідомляють організатори.

З декількома виконавцями ми вже знайомили меломанів. А тепер організатори розповідають про ще один гурт - Rodeo FM.

Раніше цей музичний колектив був відомий як «SweetheartoftheRodeo», який заснували у 2004 році та він швидко став улюбленцем американської сцени в Берліні.

Єдиний учасник, який грав і пережив різноманітні трансформації та перестановки в колективі (насправді Десмонд Гарсія був провідним гітаристом перед створенням свого сольного акта), - це автор пісень Пат Ватер.

Їхній власний дебютний альбом «Інша сторона літа» був випущений в 2013 році на O4M і доступний на Amazon, Bandcamp, Spotify та у вибраних магазинах. Rodeo FM часто супроводжуються запрошеними музикантами на гармоніці або органі тощо.
Виступ колективу на фестивалі «ArtJazz» стане дебютом для музикантів в Україні. Гурт підготував спеціальну блюзову програму для гостей фестивалю.

Нагадаємо, луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку запланували провести 25-27 серпня 2017 р. Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017». Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів.

Склад:

PatrickVater-guitar, vocals

Masataka Kaduka-bass

Dominick Frassman-drums

Ievgeniy Pugachov-guitar
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus