USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Art Jazz Cooperation-2017 приїдуть музиканти з 8 країн світу

31 Липня 2017 22:44
Цьогоріч організатори головного джазового дійства року у Луцьку обіцяють неймовірну насичену програму – понад 80 музикантів завітають до Луцька з 8 країн світу.

Про це повідомляють організатори дійства

Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку запланували провести 25-27 серпня 2017 р. Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів.

Цьогорічна неймовірна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів з восьми країн світу, зокрема, запальні мотиви від першого українського сальса оркестру «Dislocados», музичні емоції від всесвітньо відомого виконавця блюзу Кіта Данна, почути загадкову і космічну Катю Чілі та вперше в Україні почути блюз від німецько-японсько-українського колективу РодеоФМ та ще багато неймовірного можна буде почути за три фестивальних дні в Луцькому замку.

В рамках фестивалю заплановано, окрім музичної частини, фотовиставка з попередніх фестивалів, відкриття 23 серпня в 14:00, галерея мистецтв ВОНСХУ, а також на території замку цікаві культурні ексклюзиви, майстер-класи тощо від художників, гончарів та ще багато цікавих сюрпризів.

Генеральний партнер фестивалю: Страхова компанія «PZU Україна»

Партнери фестивалю: Український комерційний банк «Кредобанк», група компаній «Модерн експо груп», Комфортне містечко «Гармонія», мережа ломбардів «Діамантовий дім» та «Кромберг енд Шуберт».

За сприяння: Управління культури Волинської облдержадміністрації, Департаменту культури Луцької міської ради та Волинської обласної філармонії.

ВедучаНаталка Войтович, одяг для ведучої на фестивалі від салон бутік GOTA.

До 24 серпня квитки за найменшою ціною: 60 грн. один день або 150 грн. на три дні. В день фестивалю ціна на квиток – 100 грн. за один день. Кількість місць обмежена. Частина коштів піде на благодійність. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua або за телефоном 066 000 07 54, а також в касах м. Луцька: музичний магазин «Кобза», вул. Стрідецька, 31 та музичний магазин «Медісон», вул. Лесі Українки, 17.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus