USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«DukeTime» привітає лучанок з 8 Березня акапельним співом

1 Березня 2016 08:32
Одеські музиканти із гурту «DukeTime» організовують концерт у Луцьку. Про це повідомило театрально-концертне агентство «Концертіно».

Спеціально до дня жіночого свята – 8–го Березня, «чудова шістка» розважить прекрасну половинку людства, гостей і мешканців міста.

Захід відбудеться 9 березня у Палаці культури міста Луцька.

Група «DukeTime» («ДюкТайм») – чоловічий вокальний секстет (три баритони, два тенори, бас) – був створений у 2004 році в Одесі, у нинішньому складі існує з 2005 року. Всі солісти – професійні музиканти.

Зазаначимо, що одеський чоловічий секстет «DukeTime» у Луцьку вже не вперше. Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що лучани під час концерту мали змогу відпочити у гармонійному звучанні чоловічих голосів, які, до слова, уже підкорили сцени Європи.

Музичний напрям, в якому працює група, – досить рідкісне за формою явище.

Найголовніша музична особливість колективу – це те, що «DukeTime» абсолютно всі твори виконує в стилі «acapella» (іншими словами, група завжди працює «вживу» і не використовує жодних музичних інструментів, окрім людського голосу).

В репертуар гурту входять обробки музичних творів у найрізноманітніших жанрах, виконуваних більше, ніж на десяти мовах.

Це і пісні народів світу, і класичні академічні твори, джазові стандарти і світові шлягери популярної музики, рок-хіти, вітчизняні естрадні пісні, відомі танцювальні мелодії і багато іншого. Окремо стоять авторські твори, на деякі з яких відзняті кліпи.

Початок концерту о 19:00.

Ціна квитків: 100 - 200 гривень. Можливий безготівковий розрахунок.

Замовлення і безкоштовна доставка по місту: 20-30-32, (099) 373-62-68, (096) 931-00-91

Додаткова інформація: www.koncertino.com.ua.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus