USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Netflix створить мультфільм про Відьмака

23 Січня 2020 22:50
Netflix заявив, що розпочинає роботу над створенням анімаційного фільму про Відьмака.

Над картиною, яка називатиметься «The Witcher: Nightmare of the Wolf», працюватиме Лорен Шмідт-Гіссріх, шоураннер серіалу «Відьмак», а Бо Де Мейо має написати сценарій. Також мультиплікаційна версія прози Анджея Сапковського має бути сюжетно пов’язана із серіалом Netflix, пише Monitor.

На твіттері @NXOnNetflix з’явився допис: «Чутки правдиві, нова історія Відьмака уже в роботі. Анімаційний фільм «Відьмак: кошмар Вовка» знову приведе нас до нової загрози, перед якою постане Старий континент. Це нам гарантують колектив «Відьмака» Лорен Гіссріх, Бо Де Мейо і Studio Mir».

Інформацію про запланований фільм вже опублікувала служба Redanian Intelligence, яка послалася на сайт гільдії сценаристів Західної Америки (Writers Guild of America West). Так, з’явилася новина, нібито сценарист третього сезону серіалу «Відьмак» Бо де Мейо задіяний у створенні мультфільму. Крім того, актор Гарієтт Кершоу має у своєму резюме пункт «Відьмак» і дату прем’єри 2020 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайлович Показати IP 24 Січня 2020 07:04
Все для людей,щоб знайти правду.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus