USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автоаматори гасали вулицями Луцька. ФОТО

4 Жовтня 2010 10:54
Автогонщики-любителі з Луцька та Рівного зібрались в обласному центрі Волині, аби випробувати потужності свої автівок на авторалі «Надія».

Перегони відбувались 2 жовтня в рамках четвертого загальноміського фестивалю «АвтоЛуцьк 2010».

На старт змагань вийшло 24 автоаматори. За програмою перегонів вони за заздалегідь вигаданою легендою повинні були подолати два етапи шляхових змагань вулицями обласного центру і Луцького району, зробивши відповідні відмітки на пунктах проходження.

Однак основна боротьба за призові місця розгорнулася на спеціально обладнаному майданчику, де кожен екіпаж демонстрував вправність за кермом та взаємодію між водієм та штурманом під час шести спортивних проб.

Як розповів голова оргкомітету автоперегонів, віце-президент автомобільного клубу «Віраж» Степан Родич, у класі автомобілів з об’ємом двигуна до 1600 кубічних сантиметрів перше місце вибороли представники обласного регіонального управління «ПриватБанк» Андрій Киричук та його штурман Микола Скопюк на ВАЗ-099.
Друге місце посіли лучани Анатолій Жуматій та Ірина Денисюк на КІА Ceed, третє – рівненчани Валерій Гонопко та Діна Чуб на Seat Ibiza.

Серед найпотужніших автомобілів – до 2500 кубічних сантиметрів – перемогу здобули рівненчани Костянтин Лишенюк і Віталій Конончук на Mercedes-Benz. На другому місці опинився екіпаж Степана Чернобая та Дмитра Гонопка з Рівного, які стартували на Ford Sierra. Третє посіли лучани Сергій Бондарук і Ростислав Новосад на Toyota Skion.

Леся Тюхта та Олена Сегедин на Hyundаі Akcent виявились кращими серед жіночих екіпажів. У номінації глядацьких симпатій поза конкуренцією визнали екіпаж у складі Володимира Ковальчука та Дем’яна Петренка, які виступали на ретроавтомобілі Mercedes-Benz 1939 року випуску, що належить бізнесменові Олегу Чернецькому.

Переможців та призерів ралі нагородили дипломами, кубками та сувенірами від спонсорів. Паливним партнером змагань виступила компанія WOG.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Відьмак Показати IP 4 Жовтня 2010 11:08
Андрій, Микола (ВГРУ ПриватБанк) - молодці! Так тримати! Як працюєте, так і відпочиваєте.
Глядач Показати IP 4 Жовтня 2010 11:59
На скільки мені відомо, паливний спонсор не сильно спонсорнув учасників.
Колега з Маріуполя Показати IP 5 Жовтня 2010 09:18
Киричук і Скопюк кращі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus