USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку провели фестиваль для автолюбителів. ФОТО

3 Жовтня 2010 17:49
В Луцьку 2 жовтня на чотири години перекрили рух транспорту на центральному проспекті Волі – тут вчетверте відбувався автомобільний фестиваль «АвтоЛуцьк 2010».

В рамках фестивалю організатори запланували багато дійств – як для дорослих, так і для дітей. Однак автомобільне свято не викликало масового зацікавлення – до забав та гонок, які відбувались на Театральному майдані та проспекті Волі, приглядались лише деякі зацікавлені та випадкові перехожі.

На урочисте відкриття завітав міський голова Луцька Богдан Шиба, під патронатом якого відбувався захід. Він привітав дітей-переможців міського конкурсу малюнків «Діти – за безпеку руху», вручивши їм подарунки.

Тим часом на головній площі міста три автосалони розташували свої автівки, пропонуючи зацікавленим тест-драйв. Менеджери автосалонів спілкувались з перехожими, знайомлячи їх з новинками та акційними пропозиціями своїх компаній.

Поки дорослі оглядали машини, діти вкладали свою фантазію у малюнки на асфальті. Вже за годину Театральний майдан вкрили кольорові зображення чудернацьких машин. Крім того, для діток провели вікторину на знання правил дорожнього руху.


Поки юні художники списували крейду та змагались у знаннях правил, на проспекті Волі свою вправність демонстрували картингісти з автоклубу «Волинь-карт».

Неподалік проводили й конкурс на спритність у радіокеруванні іграшковими машинками. У ньому брали участь виключно хлопчаки.


Найбільше зацікавлення у лучан викликав майстер-клас з надання першої медичної допомоги при дорожньо-транспортній аварії, який демонстрували волинські рятувальники.


В рамках автофестивалю провели також конкурс серед служб таксі, у якому взяло участь більше 20 таксистів.

Не пощастило тільки інвалідам-візочникам – зазначений в програмі показовий заїзд людей з обмеженими можливостями відмінили. А заступник директора департаменту економіки Луцькради Костянтин Патракеєв сказав, що гонок для візочників взагалі не планувалось.

Довідково:
Організатори фестивалю – журнал «Авто-МІХ», автоклуб «Волинь-карт», автоклуб «Віраж», Інститут розвитку міста, Луцька міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus