USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Басков заручився із заміжньою Міс Всесвіт

25 Грудня 2009 19:04
Російський співак Микола Басков та Оксана Фьодорова планують одружитись у наступному році. Проте, щоб офіційно зареєструвати стосунки з Фьодоровою, Баскову ще потрібно дочекатися її розлучення. Як відомо, Оксана досі одружена з німцем Філіппом, який у свої 30 з лишком все ще студент.
 
Тенор Микола Басков подарував своїй коханій екс-«Міс Всесвіт» Оксані Фьодоровій обручку на знак заручин. Пара планує одружитися наступного року.
Весь рік Оксана Фьодорова виходила у світ з Миколою Басковим. Спочатку ніхто в світських колах не вірив у ніжні почуття цієї пари, оскільки Оксана офіційно одружена з німцем Філіппом Тофтом, а Басков після гучного розлучення не раз говорив, що до нових стосунків поки що не готовий.
Але з часом стало зрозуміло, що Оксана та Микола закохані одне в одного. На нещодавньому дні народженні Оксани Микола на знак своїх почуттів і серйозних намірів подарував їй обручку з діамантом. За оцінкою експерта, така каблучка коштує не менше 50 тисяч доларів.
Пара планує одружитись в новому році. Крім цивільної церемонії буде і вінчання в одному з храмів. А поки Оксана та Микола живуть разом на орендованій квартирі. Нагадаємо, що після розлучення з колишньою дружиною Басков залишився ні з чим і власним житлом досі не обзавівся.
Проте, щоб офіційно зареєструвати стосунки з Фьодоровою, Баскову ще потрібно дочекатися її розлучення. Як відомо, Оксана досі одружена з німцем Філіппом, який у свої 30 з невеликим все ще студент. За чутками, його батько мріяв, щоб син взяв управління справами на себе, але Філіпп поки не виправдав його сподівань. У чоловіка Фьодорової навіть автомобіля немає, а на життя він підробляє манекенником.
«Оксана мріяла про дітей, а чоловік їй сказав, що йому рано ставати батьком. Тому стосунки Оксани і Філіппа охололи. Вона приїхала до Москви і зняла обручку, - розповіла подруга Оксани. – А коли німець дізнався, що у Оксани роман з російським співаком, то звинуватив її в зраді і пригрозив, що не дасть розлучення».
Микола Басков підтвердив, що з розлученням справи зараз йдуть погано, і він вже найняв кращих адвокатів. Новий рік закохані планують зустріти разом з батьками Миколи в Туреччині. А в січні пара їде відпочивати удвох на острови – повідомляє ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:49
Той Басков просто ловелас. То Собчак на руках тягає і чьмокає в засос, то вже з Фьодоровою заручився. Ще той...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus