USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Україну на «Міс Всесвіт-2014» представить «Наречена війни». ФОТО

23 Грудня 2014 17:00
Для «Міс Всесвіт-2014» Діани Гаркуші, яка представить Україну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси «Міс Всесвіт-2014» пошили дуже красивий і унікальний національний костюм.

Враховуючи трагічні події останнього року в Україні, дизайнерка Людмила Бушинська створила для Діани костюм під назвою «Наречена війни», - повідомляє «Українська правда.ТаблоID»

21-річна харків'янка Діана Гаркуша представить на «Міс Всесвіт» сукню, виконана в двох кольорах жалоби - чорному і червоному. Сукня оформлена червоними маками, які є символами скорботи за загиблими. Маки, до речі, прикрашені сотнями кристалів Сваровскі.

Вбрання також прикрашає плахта - традиційний елемент національного одягу з тканини з етнічним орнаментом, вишита по краю геометричним малюнком.

Завершує образ терновий вінок з червоними маками та чорним вельоном.

«Я хочу привернути увагу всієї громадськості, світу завдяки такому прекрасному конкурсу як "Міс Всесвіт», тому що цей конкурс пропагує красу і мир! І я переконана, що саме краса, любов і вміння цінувати життя як дар Божий, рятує нашу планету від повного знищення", - сказала авторка костюму українська дизайнера Людмила Бушинська.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus