USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бенефіс філармонії: Зінкевич, Маренич, дует «Світязь» і Чепелюк. ФОТО

26 Квітня 2010 09:29
Волинська обласна філармонія 24 квітня відзначила 70-річчя створення - влаштували святковий концерт із мега-зірками естради, які тут працювали в різні роки.

До Волинського академічного облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка збираються працівники філармонії, глядачі та запрошені представники влади. У багатьох – квіти для артистів. Аби підсолодити концерт, у холі продають цукерки та рахат-лукум.

Директор філармонії Сергій Єфіменко чекає на гостей у фойє театру: з хвилини на хвилину мають під’їхати голова волинської ОДА Борис Клімчук, голова волинської облради Анатолій Грицюк і міністр культури та туризму Михайло Кулиняк.

У залі повна тиша та темрява: святкування розпочинаються з невеликого фільму про 70-річну діяльність філармонії, її найвідоміших працівників та здобутки.

Творчу частину концерту розпочинає з пісень і танців Державний академічний Волинський народний хор. Їх на сцені змінюють квартет «Акорд» та камерний оркестр «Кантабіле», який акомпанує Ірині Малашевській і Василю Чепелюку.


Заспівавши пісню «Як надійшла любов», Чепелюк запрошує на сцену «добру подругу та артистку» Зою Комарук. Після її виступу у залі вперше викрикують «браво».

Співак Валерій Маренич на сцену вийшов з незмінною гітарою та губною гармошкою. Маренич багато жартував та дякував присутнім, що його не забули і запросили на концерт.

А дует «Світязь», заспівавши ліричну пісню, вивів на сцену двох молодих музикантів, із якими танцювали та співали пісні.



На концерт високі посадовці Борис Клімчук, Анатолій Грицюк, Михайло Кулиняк та заступник голови ВОДА Святослав Кравчук сиділи поруч.

Серед любителів класичної музики у залі помітили бізнесмена Василя Токарського.

Найбільше оплесків «зірвав» виступ Василя Зінкевича, якого Чепелюк назвав «генералом сцени». «Генерал» постійно змінював сценічні образи від веселого до трагічного та змусив посміхатися жінок.

Після концерту на сцену вийшли владці. Вони нагородити працівників філармонії подяками та нагородами. Анатолій Грицюк дарував годинники, квіти та цілував руки. Клімчук вручав подяки, грамоти та цілував у щоки.


Поки Грицюк виголошував вітальне слово, Борис Клімчук про щось розмовляв з артистками.

Міністр культури та туризму Михайло Кулиняк у виступі зазначив, що призначений куратором Волинської області. Йому, як артисту, особливо приємно бути на святі.

Впродовж дня міністр також відвідав замок та «старе місто» Луцька. Він зазначив, що відвідав Волинь з ознайомчою метою.

Міністр відсидів увесь майже 4-годинний концерт, хоча й поспішав до столиці. Борис Клімчук,зважаючи на від’їзд міністра, сказав «sorry» залу і запросив до слова Ларису Соколовську, зазначивши, що вона тут без них справиться. Заступниця мера у вітальному слові високо оцінила артистів і низько їм вклонилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DD Показати IP 26 Квітня 2010 09:35
Да...Зінкевич гарно співає..нічого не скажеш..
Яков Показати IP 25 Листопада 2010 10:10
Зінкевіч співає дивовижно, натхненно, незрівнянно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus