USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Білик розтрощила Осадчій мікрофон. ФОТО

15 Лютого 2010 18:45
Співачка Ірина Білик щодуху кинула мікрофон Катерини Осадчої на підлогу, коли та запитала про гонорар Білик за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко.
Українська співачка Ірина Білик розгнівалась на запитання української телеведучої Катерини Осадчої і розбила їй мікрофон. Інцидент стався на благодійному аукціоні, організованому українським дизайнером Айною Гассе і бізнес-леді Владою Прокаєвою (Литовченко).

Ірина Білик на очах у публіки вирвала з рук Каті Осадчої, ведучої програми «Світське життя», мікрофон і з силою кинула його об підлогу, так що той розлетівся на друзки. Після чого поспішила залишити захід під ручку зі своїм коханим Дмитром Дікусаром.

За словами продюсера програми «Світське життя» Анни Ганопольської, співачку розгнівало питання про гонорар, який Білик отримала за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко.
Сама Білик пояснила свій вчинок «дуже» особистим питанням, яке поставила Осадча замість того, щоб запитати про представлені на аукціоні майки Айни Гассе і Влади Прокаєвої.
«Але замість цього мені почали задавати дуже особисті запитання, про гроші, - заявила Білик. – Так що не залишалося нічого іншого, як забрати мікрофон і розбити його. Думаю, цей випадок повинен бути прикладом для всіх, кого ображають. Я не буду терпіти зневажливого ставлення до себе лише заради того, щоб мене показали по ТБ. Всі артисти і політики, думаю, приєднаються до мене і оголосять бойкот тій програмі, яка існує завдяки таким людям, як я».

«Ірина Білик у черговий раз продемонструвала, наскільки безпорадні колишні ікони українського шоу-бізнесу. Коли зірка не в змозі відповідати, чому вона агітує своїх фанів голосувати то за одного, чи за іншого політика, і скільки вона на цьому заробляє - це непрофесійно для артиста. Виходить, такий артист не готовий до спілкування з незаангажованою прессою», - зазначила прокоментувала інцидент Осадча.
На її думку, «якщо публічна людина не вміє відповідати на прямолінійні запитання і не вміє контролювати свої нерви – їй краще сидіти вдома, а не світити обличчям».
Осадча зазначила, що «опускатися до рівня Білик» і ображати її у відповідь вона не збирається, – пише ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Nikita Показати IP 15 Лютого 2010 19:04
Може політика тут ні до чого,а Дікусар...Приревнувала до Осадчої і бахнула мікрофон об землю.
Валера Показати IP 15 Лютого 2010 23:10
Ви шо, таке дурне питання зірці ірині задаєте!!! Вона ж агітувала за тимошенко від щирого серця, і не отримала за це ні копійки!!!)))
ss666 Показати IP 16 Лютого 2010 00:00
від силікону вже мізки позапливали
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 09:24
Тут палка з двох кінців. Ні одна з перерахованих "панн" не мають достатнього виховання. Але, Білик виявилася дійсно у гіршому становищі. Могла б задати питання у відповідь: "А скільки, Катюшо Вам платять, щоб Ви поводили себе настільки зухвало до оточуючих?" чи в тому дусі. Точно в програмі вирізали б.
seal Показати IP 16 Лютого 2010 09:56
Зазвичай, "зірки" які вже не можуть привернути до себе увагу своєю творчістю, починають це робити за допомогою відповідної поведінки чи скандалів. Боюся, що це саме той випадок.
Сашо Показати IP 17 Лютого 2010 07:53
І це культура і світське життя?
світлана Показати IP 17 Лютого 2010 10:01
всі зірки працюють і за це отримують гроші, не важливо хто за кого співає, а запитання про гроші - це особисте,якщо знати скільки щаробляє, то питай куди витрачає, це ж неправильно! Білик - молодець !
Проходил мимо Показати IP 19 Лютого 2010 08:10
Осадчая - редкая крыса!
совість Показати IP 19 Лютого 2010 11:17
І правильно зробила!!! Ця пліткарка завжди пхає свій мікрофоном людям в обличчя. Дуже неприємна особа. А на слова Осадчої скажу так - Ірина Білик не "колишня ікона шоу-бізнесу". Хтось, може, це не признає, але Ірина - Зірка, яка вже увішла в історію українського шоу бізнесу як особистість. А ця їй просто заздрить, бо Каті Осадчій ніколи не досягнути таких висот.
****** Показати IP 21 Лютого 2010 07:43
======співачку розгнівало питання про гонорар, який Білик отримала за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко===== Умники. Ну-ка, расскажите на всю страну о своих заработках.
SuperMMX Показати IP 21 Лютого 2010 13:47
Ірина, ти вже бачу дозріла до політики. Тобі вже в політику пора - а то у ВР прийнято так поводитися з технікою.
камо Показати IP 22 Лютого 2010 07:17
Безкультур'я шикує!!! Дайош Білик міністром культури Нігерії!!! Білик - рагулина.
Галина Показати IP 22 Лютого 2010 08:22
Підтримую Білик.Осадча багато дозволяє собі лишнього.Заробітки Білик- це особисте.Мабуть заздрість заїла Осадчу за гроші Білик та її молодого чоловіка.Криса ця Осадча!
алекс Показати IP 22 Лютого 2010 10:11
силиконовая,порезаная коза!преревновала до своего осла,вот и все.Катя молодец!
дана Показати IP 23 Лютого 2010 01:49
Билык- на пенсию.С ее физиономией,шо свети,шо не свети,ниче приличного.Красотой и не пахнет,а с воспитанием--полная лажа.Серая мышь!!!
Т.А. Показати IP 23 Лютого 2010 07:58
Билык, точно такая же кошка городская (беспородная), как и сама Осадчая."Элита культуры"...Со смеху умереть можно!Какая культура, такая и элита...
stres Показати IP 23 Лютого 2010 08:30
Я скажу так . Вся ця гра просто наіграна. їм всім потрібний рейтинг і щоб про них говорили. І не більше
Анна Показати IP 23 Лютого 2010 09:59
Всегда была истеричной дурой такой и осталась.
ja Показати IP 24 Лютого 2010 07:56
nu i durocka cia bilyk,vicno kryvliaetsia nace mavpa,hydko dyvytysia,vona spivala tilky zarady hrosej,zadarmu i rota ne vidkryje.
Патріот Показати IP 24 Лютого 2010 09:59
Білик надо гнать и со сцены и со страны. Такие артисты нам не нужны!
Юлія Показати IP 24 Лютого 2010 10:44
Бездарна та зухвала Осадча спиталася у зарозумілої і зухвалої Білик....Два чоботи - пара. Як одна нічого путнього не вміє, крім пхати свого носа куди не слід... Так і друга не має ані почуття власної гідності, щоб не відповідати на дурні запитання, ані поваги до себе самої, щоб вести себе адекватно та пристійно.... Сумно.
Boris Показати IP 24 Лютого 2010 13:06
Останнім часом Ірина Білик почала нагадувати мені надувну лялечкую Така сама блондиниста та з накачаними губками. Доречі схожість проявляється навіть із вмістом голови, повітря тай годі. Навіть продажністю своєю схожа. Не гарно швирлятись мікрофоном адже ця річ приносе співакам впевненість... Дивись Іринко бо якщо мікрофон кине тебе то буде набагато гірше. Катя Осадча молодець і програму веде цікаво та професійно. Так що іди лялечко додому і не чіпай Катін мікрофон!
Віктор Показати IP 25 Лютого 2010 08:09
Білик стара і продажна коза,яка постійно змінює принципи,взагалі-то,вони в неї відсутні.Зросла на українських піснях,завдяки яким отримала популярність після чого абсолютно забула рідну мову і гаварит теперь и пает толька па русски на родном языке.Противна і дуже неприваблива особа,яка ще й хизується своїми вадами.Це невиліковно.
Воронюк Показати IP 25 Лютого 2010 13:57
Була би моя воля я цю передачу закрив би достали "слівки общєства" тут хліба немає за що купити а вони уроди в діамантах лазят.
Олег Показати IP 26 Лютого 2010 14:09
Першою ознакою деградації цієї колись неординарної співачки було рішення перейти на російську мову,"чтоби била чєм пракармить малиша", тепер же вона виглядає абсолютно неадекватною, та некерованою наркоманкою чи алкоголічкою. Стосовно її творчості можна додати тільки те ж саме. Мораль: Любіть Україну і "не ходите в Африку гулять"
Ирка Показати IP 27 Лютого 2010 12:26
Ну, чего там стесняться... Сам Потап по этому поводу сказал, что артисты - это все пр...тки
Дейниченко В. Показати IP 27 Лютого 2010 13:32
Як юрист, пропоную проаналізувати ситуацію глибше. Питання про гонорар було б особистою таємницею, якби ми всі не знали, що від відповіді залежить одне - ЧИ Є СКЛАД ЗЛОЧИНУ В ДІЯХ СПІВАЧКИ ТА ЇЇ ЗАМОВНИКІВ, чи немає!! Бо, по-перше, якщо Білик не сплатила податок з гонорару,доходу, отриманих грошей - то вона є ЗЛОЧИНЕЦЬ. По друге, логічно треба задати питання до Тимошенко та фінансових курівників її передвиборчого штабу - скільки грошей затрачена на співаків, на гонорари їм, а навіть, якщо не платили - то за організацію концертів (оренда приміщень, інструментів тощо). А взагалі - наданий від співачки КОНЦЕРТ на користь кандидата - це теж БЕЗОПЛАТНА ПОСЛУГА, ДАРУНОК, а тому повинен бути оцінений і за це сплачений кандидатом податок... По-трете, треба порахувати, а чи НЕ ПЕРЕВИЩИВ КАНДИДАТ ПЕРЕДВИБОЧОГО ФОНДУ сотнями концертів, мільйонами листівок, тисячами біг-бордів... Звичайно, ПЕРЕВИЩИВ... А за це - КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, ЗНЯТТЯ З ПЕРЕГОНІВ... Тому, спасибі Катерині, за те, що хоч вона задала питання, а генерали-податківці, міністри-прокурори та інші заслужені юристи МОВЧАТЬ по норам... Мій висновок - не все так просто, це не істерика Білик, а СПРОБА ПРИХОВАТИ СВОЮ УЧАСТЬ У ЗЛОЧИНІ!!! Не забувайте, що Юлі Тимошенко ще з державного бюджету повернуть її затрати на вибори... А на сайті ЦВК такої інформації немає ні по попередніх виборах, ні по останніх.. Все приховано від народу... Тому - треба не просити, а вимагати будь-яку інформацію, пов"язану з державними справами, виборами влади, податками до бюджету та їх сплатою, розмірами фондів кандидатів, та як вони поповнювались і використовувались... На жаль, ніде про це не піднімають питань... Ні в Шустера, ні в Кисельова, ні в і в інших передачах... Все фікція...І останнє - а чи мала право Тимошенко, ЯК ПРЕМ"ЕР, ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ ПРИЙМАТИ ТАКІ ПОДАРУНКи від спііваків? Звичайно, не має права!!! І ЦЕ КОРУПЦІЯ, ЗЛОЧИН!!! Вихід для використання спііваків був у кандидата один - перед виборами звільнитися з посади і бути вільною від обмежень держслужбовця ... Але цього не зробили ні прем"ер, ні Президент, ні голова ВРУ... То як оцінювати надавану їм під час виборів допомогу у вигляді рекламних послуг і т.п.? Чи не як корупцію??? Яка Ваша думка, ГРОМАДЯНИ???? З повагою, Дейниченко В. 27.02.2010 р.
Дейниченко В. Показати IP 27 Лютого 2010 14:39
А що це мій коментар не розмістили?? Як розуміти? Довго читають? я контролююююю...
ZZZ Показати IP 27 Лютого 2010 16:10
Зажралась билик
Василь Показати IP 27 Лютого 2010 17:08
Молодець Іринка!!!
bather Показати IP 27 Лютого 2010 18:13
Катерина,так держать.Местечковая самодеятельность-Ира решила ,что она звезда, за бабло продается кому хочешь-Кучме,Тимошке и т.д.Как называют таких женщин?.....Правильно.
dimitris Показати IP 27 Лютого 2010 19:01
как-то видел и.билык на голубом экране, в провинциальном индустриальном центре...зрелище не для нервных. это было интервью. певица была, мягко говоря, не в себе. как в маске. ноль реакций на происходящее, (на ведущую эфира). и ведущая была явно в непонятке. что делать....
Володимир Показати IP 28 Лютого 2010 01:55
Осадча - молодець! Вірний коментар, повністю погоджуюсь.
vik Показати IP 28 Лютого 2010 16:18
Афанарела Билик я важаю, що всі повинні їй оголосити байкот за розтрощений мікрофон. Тому. що податкова повинна знати скільки коштів заробила білик це по перше а по друге ми повинні знати скільки коштує агітація перед виборами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus