USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бомонд уже відсвяткував Новий рік. Ніби-то. ФОТОРЕПОРТАЖ

11 Грудня 2009 09:07
Декілька десятків відомих волинян учора, 10 грудня святкували Новий рік, пили шампанське, вітали одне одного з Різдвяними святами та зичили усього найкращого.
Це відбувалося на зйомках «Блакитного вогника» Волинського телебаченя у ресторані готелю Zaleski.
Телепередачу під назвою «Скликаємо друзів на свято», яку транслюватимуть у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня з повтором на «Cтарий новий рік», почали знімати о дев’ятій ранку, а завершили пізньої ночі.
Сценарій свята головний режисер передачі Олексій Стаднюк почав писати ще на початку осені. Усі секрети зйомок телевізійники не розповідають, аби заінтригувати глядача.
Проте кажуть, що буде багато артистів, співаків, танцюристів, дві пари ведучих, гумористи, привітання головних осіб області та звичайно, Дід Мороз зі Снігурочкою. Окремі моменти вдался підгледіти фоторепортеру \"ВН\".
Народного артиста України Валерія Маренича причепурювали для запису. Артист під час зйомок був у чудовому гуморі, просив чаю та постійно жартував.
 

Із різних ракурсів знімали чотири оператори. А оскільки звук деяких номерів писали «наживо» - вони вимагали ідеальну тишину в приміщені. Навіть сварилися
 

 

Режисер дійства Тетяна Гаврилова мала багато технічних «прибамбасів», завдяки яким керувала людьми, вказувала яким камерам і як знімати. 
 

Для святкової картинки у новорічні шати вдягали навіть мікрофони.
 

Час від часу під час зйомок виникали творчі конфлікти. То при живому записі біля оператора хтось щось бовкнув і доводилось перезнімати дублі, то не могли дійти згоди, скільки камер має знімати і як повинні рухатися артисти.

Олег Гонтар перевіряв на справжність шампанське. Виявилося, що весь реквізити на столах їстівний.  

Своєї черги за дверима чекали юні Діди Морози та казкові герої з зразкового дитячого ансамблю сучасного танцю «Антарес».


Міські голови - луцький Богдан Шиба та нововолинський Віктор Сапожніков - прибули, аби привітати волинян зі святом. Чиновникам налили шампанське, вони приготувалися до старту.

В останній момент керівник КП «ІАЦ «Луцьк» Мирослава Радавська,  заметушилася: «У голови краватка криво лежить!». Краватку поправили, зйомки тривали. До речі, мери виголошували вітальні промови без суфлера та навіть без листочка-шпаргалки.

Волинян уже вітали і голова ВОДА Микола Романюк, і акторки Ада Роговцева, співаки Лайма Вайкуле та Лев Лещенко, і  головний азербайджанський українець Борис Клімчук.

Вечір не обійшовся без традиційних бенгальських вогників.

Режисери вимагали від артистів святкового настрою: «Сьогодні Новий рік!», - повторювали вони. Артисти старалися як могли. Що з цього вийшло – дивіться у новорічну ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Семен Горов Показати IP 11 Грудня 2009 09:40
Знову ці тупорилі вогники.Цікаво їх хтось взагалі дивиться?
OrestN Показати IP 11 Грудня 2009 12:09
за народним повір"ям, передчасно святкувати будьщо є фатальною прикметою!!! вона відгукнеться мерських чиновників в прямому значені! (ковельського мера цього не стосується)
seal Показати IP 11 Грудня 2009 12:14
До Семена Горова. Ага, якраз. Особливо на Волинському телебаченні, як на самому "популярному" в Луцьку.
лучанин Показати IP 11 Грудня 2009 12:35
За чий кошт в кризу гуляємо, "шановний" "бомонд"? За підняті ціни на комуналку і за проїзд? Ви там часом не припухли? а то народ може вас трошки і приземлити.
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:16
До Семена Горова: за відсутності кращої альтернативи у новорічну ніч саме їх і доводиться дивитися, але аж НІЯК не вогник на ВОДТРК!
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:19
До OrestN: тільки ця прикмета зовсім не діє на наших чиновників: вогник знімають вже не перший рік, а вони все ще залишаються на своїх місцях
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 18:32
ЦІкаво скільки витратили на оренду залу і все що на столах. Чи це за рахунок власника? ВОДТРК потім відпрацює :)
Павло Показати IP 12 Січня 2010 17:15
Автор статті певно не знає, що режисер на телебаченні сценаріїв не пише

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus