USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Британці першими побачили «Алісу» Тіма Бартона. ВІДЕО

26 Лютого 2010 18:49
У британській столиці пройшла світова прем\'єра одного з найбільш очікуваних фільмів року – «Аліса в країні чудес».
Незважаючи на конфлікти європейських кінотеатрів та студії Disney, у Лондоні все ж відбулася найгучніша прем\'єра цього року – «Аліса в країні чудес» Тіма Бартона. Картина виходить у форматі 3D, з великою кількістю спецефектів.
До кінотеатру Odeon на Лестер-Сквер, де проходять всі великі прем\'єрні покази, приїхав навіть принц Уельський Чарльз із дружиною Каміллою, а також виконавці головних ролей, актори Джонні Депп і Енн Хетеуей.
Всі кошти від прем\'єрного показу будуть спрямовані в благодійний фонд принца «Для дітей і мистецтва», пише ТСН.
Нагадаємо, що найбільша британська мережа кінотеатрів хотіла відмовитись від показу фільму, через наміри компанії «Уолт Дісней» випустити «Алісу» на DVD практично відразу після виходу на великий екран. А це б сильно вдарило по кишені прокатників. Втім, сторонам вдалося домовитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus