USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Був'Є презентував відео на пісню «Закохані»

16 Квітня 2016 21:57
Гурт Був'Є презентував відео на пісню «Закохані», яка стала саундтреком до українського художнього фільму «Жива».

«Після всіх опитувань і обговорень вирішили пісню назвати просто - «Закохані», - йдеться у дописі на сторінці гурту Був'є у соціальній мережі. До слова, пісню Олександр Положинський створив спеціально для кінофільму «Жива».

Режисер Тарас Химич сюжет стрічки тримає в таємниці, лише загадково зазначає: «Це історія жінки, це не про війну, хоча автомати там є». Наразі, робота над фільмом триває, але вже, переглядаючи кліп та слухаючи головний саундтрек, можна зануритись в атмосферу фільму, у світ стосунків головних героїв, їхні думки та мрії. Зауважимо, що прем'єра фільму в Україні відбудеться 18 серпня 2016 року.

Прем'єра кліпу та радіо-прем'єра пісні «Закохані» відбулися 15 квітня, в цей день Був'Є виповнилося два роки.

«Рік тому в цей день я мусив вибачатися і визнавати, що багато з того, що хотілося й обіцялося, було не зроблено. Та зараз ми надолужили згаяне - випустили дебютний альбом, зняли й оприлюднили два відеокліпи, записали кавер-дует з Віктором Павліком, створили саундтрек до художнього фільму. Більше того, скажу по-секрету, ми вже почали роботу над новим альбомом, але «показати» щось із нього поки не можемо. Зате сьогодні дійсно маємо що показати! Довгоочікувана для нас і, сподіваюся, для багатьох з вас прем'єра відео на пісню до фільму Тараса Химича «Жива»! Дякуємо Тарасові та всій команді за прекрасний подарунок на наш день народження і з нетерпінням очікуємо на фільм! Дякуємо усім, хто нам допомагає, підтримує та любить!", - пише Сашко Положинський у мережі.

Над відео працювали: режисер - Тарас Химич; художники, стилісти - Олена Химич, Яна Фаяд; аерозйомка - Ярослав Правосудов; актори: Ростислав Держипільський, Ольга Комановська, Володимир Климук;

Був'Є: вокал - Олександр Положинський; аранжування, запис, зведення - Роман Сорока; гітара - Вадим Захарченко; барабани - Валентин Миронюк; бас-гітара - В'ячеслав Короткий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus