USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

21 Травня 2015 22:30
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про культурні та розважальні події, які будуть відбуватися у Луцьку, і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Вечір вишуканого смаку з Андре Таном | 22.05, п’ятниця

Спалахи фотокамер та справжня фешн-атмосфера із найпопулярнішим українським дизайнером Андре Таном. Презентація весняно-літньої колекції із особистими коментарями. Для леді, які одягнені в бренд «А.Тан», — спеціальні призи.



«Бульба Паті» | 22.05, п’ятниця

З нагоди початку копально-садильного сезону в «Кораблику» вирішили пожартувати на цю тему і влаштувати відповідні розваги разом із Микитою Чибарем. Заодно пригадати і козака Тараса Бульбу протягом вечора.



Цирк-шапіто «Аріна» | 22.05, п’ятниця - 24.05, неділя

З 4 по 24 травня в районі ТЦ «Там-там» розміститься цирк-шапіто «Аріна». Цирк завітав до Луцька з новою програмою «Карнавал тварин». Саме в цій програмі режисери цирку змогли зібрати оригінальні номери найрізноманітніших жанрів. На Вас чекають: повітряні гімнасти, спритні жонглери, досвідчені дресирувальники зі своїми улюбленцями.



«Повний екстрим» | 23.05, субота

23 травня о 17:00 роллердром « GENERATOR CITY» — «Повний екстрим»: показові виступи роллерів, трейсерів, брейк-дансерів. А о 22:00 в боулінг-клубі «STRIKE City» — «DISCO Боулінг» з DJ KARAT/ DJ PANAZZ/ MC ZAZHIGALKIN та чарівними дівчатами «STRIKE PJ's».



Afterparty West Coast Chellenge | 23.05, субота



Фестиваль «Art Territory: місто творців» | 23.05, субота - 24.05, неділя

Центральна частина міста перетвориться на велику майстерню, де працюватимуть та відпочиватимуть музиканти, театрали, художники, фотографи, поети та аніматори. Кожен охочий зможе стати не просто глядачем, а й активним учасником численних заходів.



Гурт «Санмай» | 23.05, субота



Konstantin Ozeroff | 23.05, субота

23 травня в клубі «Версаль» виступить діджей, один з кращих реміксерів України, автор безлічі треків, що розривають танцполи, Konstantin Ozeroff.





Благодійні змагання з драг-рейсингу "Старт для перемоги" | 24.05, неділя



Благодійна акція на підтримку військових, які захищають батьківщину на Сході України, відбудеться на аеродромі села Крупа, що під Луцьком. На присутніх чекають змагання з швидкісних заїздів на 402 метри, виставка екслюзивних авто, виступ музичного гурту "Моторолла" тощо.



«BASSNIGHT» | 24.05, неділя

«Цього тижня на Вас чекає мега-дійство із великою кількістю знатних поціновувачів хіп-хоп культури, брейка та фрістайла. Великий з`їзд талановитих людей в одному клубі Z-BAR», - пишуть ораганізатори.



Відкриття ХІІ Музичного фестивалю «Стравінський та Україна» | 24.05, неділя

24 травня о 16:00 в Палаці культури міста відбудеться відкриття ХІІ Музичного фестивалю «Стравінський та Україна» з національним камерним ансамблем «Київські солісти».



Гурт «Лісапетний Батальйон» | 25.05, понеділок

Зустрічай справжніх зірок з народу вже в травні у своєму місті. Переможці шоу «Україна має талант» та просто прикольні тітки - гурт «Лісапетний Батальйон» з новою програмою «Давай, баби, давай» 25 травня о 19:00 в облмуздрамтеатрі. Організатори обіцяють запальний сільський Камеді, подарунки глядачам та оригінальні і веселі пісні про наше з вами життя!



«Принц та принцеса міста Луцька та Волинської області 2015» | 26.05, вівторок



Концерт Артема Меха | 27.05, середа

27 травня 2015 року відбудеться благодійний концерт Артема Меха в рамках туру Всеукраїнської благодійної акції «Шлях до мрії» у Луцьку (Палац культури). З 1 травня 2015 року співак бере участь у турі в підтримку Всеукраїнської благодійної акції «Шлях до мрії», метою якої є популяризація української пісні, виявлення обдарованої творчої молоді, допомога в реалізації нових музичних проектів, естетичний, духовний розвиток молодого покоління та створення умов для підтримки й розвитку дитячої та юнацької творчості. Під час концерту кожен охочий зможе подати свою заявку на участь у музичному конкурсі в рамках акції.



Волинський обласний театр ляльок

24 травня

12:00 «Попелюшка»

Драматичний театр ім. Тараса Шевченка

21 травня

18:00 «Не шукайте щастя, бо я його украв»

22 травня

18:00 «Замовляю любов»

24 травня

12:00 «По щучому велінню»

18:00 «Століття Якова: Перше кохання»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus