USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

День матері у Луцьку відзначать «вишивкою»

6 Травня 2015 15:44
Всенародне свято "День Матері" у Луцьку відзначать під час VІ всеукраїнського фестивалю вишитих рушників 10 травня - «Вишиті обереги єднання».

Про це повідомляють організатори фестивалю.

Програма фестивалю :

9.00.«Вишиті візерунки» - ярмарок вишитих рушників і благодійний збір коштів матерям, сини яких загинули в АТО (Театральний майдан, вулиця Лесі Українки).

12.00.«Малюю свій рушничок мамі». Конкурс дитячих малюнків на асфальті на кращий візерунок рушника (Театральний майдан).

13.00. «Подяка мамі». Конкурс віршованих творів, присвячених матерям (Театральний майдан).

13.30.«Я піснями долю вишию свою…». Святковий концерт творчих колективів Луцька (Театральний майдан).

14.00.-18.00. Майстер-класи щодо вишивання рушників знаними майстринями вишивки з Волині та зі всієї України, а також концертні виступи фольклорних колективів Волині (Театральний майдан).

14.30. «Коровай святковий на весільному рушникові». Конкурс на кращі весільні короваї (Театральний майдан).

15.00.Офіційне привітання учасникам фестивалю від релігійних конфесій, обласної і міської влад, громадських організацій, відомих осіб та запрошених гостей (Театральний майдан).

15.30. «Вишиті обереги єднання». Проведення акції на спільний вишитий рушник єднання, викладання вишитими рушниками слова «МИР» (Театральний майдан).

16.00.«Вклонімось матерям». Вшанування матерів, сини яких загинули під час військових дій на сході України та підбиття підсумків благодійної акції «Допоможемо матерям загиблих Героїв» (Театральний майдан).

16.30. «Мистецька терапія» від благодійного фонду «Рідна Волинь», вручення зібраних коштів матерям загиблих воїнів в АТО у рамках проведення благодійної акції «Допоможемо матерям загиблих Героїв».

16.30. «З добром у серці». Постійно діючий благодійний аукціон-продаж вишитих рушників (виручені кошти будуть передані матерям, сини яких загинули в АТО) (Театральний майдан).

17.00. «Два кольори мої, два кольори…». Концерт за участю: народного артиста України Василя ЧЕПЕЛЮКА, заслужених артистів України Алли ОПЕЙДИ, В’ячеслава СУДИМИ і Адама ГОРБАТЮКА (Театральний майдан).

19.00. Підбиття підсумків конкурсів, нагородження переможців фестивалю (Театральний майдан)/

19.30. «І на тім рушничкові…». Концерт народного артиста України Олега МАРЦИНКІВСЬКОГО (м. Київ) (Театральний майдан).

21.00. Концертний виступ духового оркестру Палацу культури Луцька (Театральний майдан).

Усіх охочих відвідати свято просять прийти зі своїми вишитими рушниками.

Під час фестивалю буде відбуватися також благодійний збір коштів матерям, сини яких загинули в АТО.

Автор проекту і організатор - заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12345,,, Показати IP 6 Травня 2015 17:48
а хіба держава не платить матерям ,подивіться скільки маленьких дітей потребує допомоги навіть у нас в Луцьку
Наталя Показати IP 6 Травня 2015 21:04
Погоджуюсь з попереднім коментатором. З постійними внесками і пожертвами на АТО зовсім забули про хворих діток. АТО на кожному кроці. А дітям також потрібна допомога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus