USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Джинси, вишиванки, телефони і посмішки: політики і чиновники на День Незалежності

24 Серпня 2010 19:02
Сотні людей 24 серпня прийшли на центральну площу Луцька, аби в День незалежності віддати шану національному українському вбранню – вишиваній сорочці.

Свою прихильність до ініційованої Луцькою міськрадою акції висловили цьогоріч як звичайні свідомі лучани, так і місцевий владний та культурний «бомонд». Вони, за допомогою організаторів, вибудували зі своїх тіл великий тризуб.

На акції, як завше, яскраво посміхалася директорка інформаційно-аналітичного центру «Луцьк» Мирослава Радавська. Вона була однією з відповідальних за проведення дійства. Прийшла чиновниця зі своїм сином.

Головний еколог міста і заступник луцького міського голови Борис Сорока у вишиванці і темних окулярах виглядав не менш солідно, аніж у звичному чиновницькому вбранні.

Директор центру муніципальних реформ, екс-заступник мера Луцька Владислав Стемковський українську сорочку поєднав з голубими джинсами. Ай-фон у руці - ознака того, що про справи не можна забувати й у свято.

Очільник обласного «Фронту змін» Святослав Кравчук прийшов із внуком, мило бесідував з усіма, кого зустрічав на святковому Театральному майдані.

Одразу було видно, що для директора департаменту інформаційної політики Луцької міськради, заступника керівника обласного осередку політичного об’єднання «Свобода» Олександра Пирожика День Незалежності - не протокольний захід, а Свято.

«Іван Федоров» Волині - директор Волинської обласної друкарні Дмитро Головенко - теж висловив свою приязнь до українського національного одягу.

А депутат обласної ради Володимир Бондар прийшов на традиційну акцію з дружиною та донькою. Вбралась сім’я екс-губернатора у вишиванки з волошковими – «корпоративними» - кольорами передвиборчої кампанії Бондаря.

Директор луцького «Палацу культури» Юрій Войнаровський - як завше зібраний і діловий. Навіть на свято.

Усмішкою вітала знайомих друг усіх волинських журналістів Богдана Стельмах – голова Волинського прес-клубу.

Поки усі чекали початку акції Стемковський зустрів радника міського голови, депутата облради Ігоря Гузя. І хоч той теж був задіяний в організації, все ж вділив екс-працівнику мерії час.

Депутат міськради і «сильний українець» Юрій Довгун привів на центральний майдан свого елегантно вбраного сина.

В сукні з етнічними мотивами гуляла і колишня помічниця луцького мера Богдана Шиби, екс-керівник його патронатної служби, струнка й інтелігентна Оксана Гурманська.

Юрист та депутат міської ради Андрій Козюра теж побував на дійстві. Одягнув він охайну білу вишиванку. Поважності додавали стильні окуляри та часті розмови по телефону.

Додала свята і осяйна посмішка начальника відділу сім’ї та молоді міськради Ольги Коритнєвої. Більше того, вона безпосередньо брала участь у його організації.

Про те, що День Незалежності - не лише радісне свято, але й нагода згадати про лихоліття, що випали на долю української нації, нагадував серйозний вираз обличчя заступника луцького міського голови Анатолія Пархом’юка.

Тим часом Стемковському приділяли увагу не лише працівники мерії, але й депутати міськради. Наприклад - директор луцької гімназії № 4 Олександр Мишковець.

Заступниця Шиби Лариса Соколовська прогулювалася майданом у вишуканій етносукні.

Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход довів усім, що День Незалежності - це сімейне свято: його супроводжувала маленька дочка у національному вбранні. Михайло з дружиною Олею невдовзі очікують на поповнення сім'ї.

А Стемковський тим часом усе міняв товариство. На цей раз об’єктив зафіксував його з заступником начальника міського управління освіти Лілією Кревською, яка, до слова, не поступалась іншим відомим місцевим дамам в обраному стилі.


А начальник міського управління культури і співак гурту "Чорні черешні" Юрій Поліщук на святі не тільки співав, а й роздавав концертні посмішки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Обсерватор Показати IP 24 Серпня 2010 22:30
Стемковський кросавчег! ;-)
Tarantino Показати IP 25 Серпня 2010 01:22
А "яскрава посмішка" Радавської - це ви про її позитивний людинолюблячий характер і бліду помаду? )))
Оксанка Лучанка Показати IP 25 Серпня 2010 09:22
а вхід до замку хоча б вчора могли зробити безкоштовним. а то було просто шкода дивитись коли люди, особливо старшого покоління, ринули за стягами, охоплені національною ідєю, а там - "Вхід платний !!! " всі розвертались і йшли ...дуже прикро і негарно було.... на скільки Рабан з Шибою вже вчора розбагатіли ?
Лучанин Показати IP 25 Серпня 2010 09:30
Дааа, Стемковський хоча так мусить нагадувати про себе - лазячи по тусовках. А то ще чуть-чуть - і забудуть. Хоча й з цих фото видно - уже забувають - тиняється, як неприкаяний...
Читач Показати IP 25 Серпня 2010 09:44
Аааа - привиди з минулого! Гурманська, Стемковський... Вони ще ніде політичного притулку не попросили? Чогось чекають?
знаю до Читач Показати IP 25 Серпня 2010 11:10
Як то ніде?)) Невдаха Бондар давно їх найняв у свій штаб
Жовтень до знаю Показати IP 25 Серпня 2010 15:22
Це вони Бондаря найняли кандидатом, щоб повернутися в мерію. Лучани думають що вони вибирають мера, а насправді це Стемпковский їм вже другого мера ліпить!
Лучанин Показати IP 25 Серпня 2010 09:50
Кравчук на фото такий нещасний, обділений владою! Казнократ ще той!
Лучанин Показати IP 25 Серпня 2010 09:54
В Бондаря вже доця доросла,-може зробити його дідом і на пенсію відправити внуків глядіти!
Jok Показати IP 25 Серпня 2010 10:00
Молодці, гарний репортаж!
1+1 Показати IP 25 Серпня 2010 10:43
Радавська на день міста була гарніша, особливо у Земані...:)і десь так під кінець прийому...:)Шкода що там не було Волинських новин!!!
Опа.... Показати IP 25 Серпня 2010 10:49
А де дядька, який "уси сбріл"? Не салідна... А де губєрнатар, а Колькі Раманюка чьо німа? Де Талян Грицюк з хлопцамі? Магли б уважить Нізавісімость...
українка Показати IP 25 Серпня 2010 10:54
В Лілі Кревської і Оксани Гурманської суперові сукні. Напишіть телефони майстринь, будь-ласка!!!
лучанка Показати IP 25 Серпня 2010 11:14
А мені сукня Соколовської сподобалась. Раритет? (без підколок)
???? Показати IP 25 Серпня 2010 11:41
Кревська рапортує керівнику штаба Бондаря про виконані завдання.....! В такі моменти мені трохи шкода Шибу!
..... до ???? Показати IP 25 Серпня 2010 12:35
Гузь і Мишковець теж рапортують. А Шиба просто не попав в об'єктиви ВН, інакше теж би рапортував. Шибу не треба шкодувати, краще допоможіть матеріально!
Міцна сім'я - міцна держава Показати IP 25 Серпня 2010 12:11
З сім'єю спромоглися вийти тільки Бондар і Довгун? Не ті цінності пропагуємо шановні, не ті... (двох вище згаданих не стосується) Вірю, знаю, МОЖЕТЕ! А з дружинами???
Лучано Показати IP 25 Серпня 2010 13:13
Завтра за результатами цього фотоконкурсу клоун шиба буде робити кадрові зміни.
Zheniok Показати IP 25 Серпня 2010 16:48
вай яка в Бондаря доця красуня
естет до Zheniok Показати IP 25 Серпня 2010 18:27
Такі да...
))) Показати IP 26 Серпня 2010 10:34
потрясающий спецрепортаж о перемещениях Стемковского по Театральной площади )))
комаха Показати IP 27 Серпня 2010 04:40
Козюра був точно з сином та дружиною. Уважніше потрібно було дивитись.
Jgor Показати IP 4 Червня 2015 04:54
совсем сбрендили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus