USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Для концерту Кузьми розписані усі партитури

22 Лютого 2010 10:31
Луцьк стане першим містом, У якому Кузьма «Скрябін» дасть повноцінний концерт у супроводі симфонічного оркестру.
Андрій Кузьменко розповів, що вже працював з оркестром декілька років тому в Криму. Тоді Скрябін виконав декілька композицій у рамках благодійного концерту для збору коштів хворим дітям.
Нове звучання рок-пісень настільки сподобалося музиканту, що він вирішив у майбутньому зробити повноцінну програму.
У Луцьку Кузьма співатиме разом із симфонічним оркестром Театру імені Марії Заньковецької зі Львова, диригуватиме Богдан Мочурад. Нині написані оркестрові партитури приблизно 20-ти пісень для 25-ти музикантів.
Сам Кузьменко не гратиме на інструментах, а виступить лише солістом. Нині тривають останні репетиції і приготування до дебютного концерту в Луцьку 8 березня.
Довідково:
Концерт Андрія Кузьменка (Кузьми) і гурту \"Скрябін\" у Луцьку відбудеться 8 березня 2010 року.  Початок - о 19.00. Інформацію щодо замовлення квитків можна отримати за телефоном 050 43 81 888. До 1 березня на квитки надається знижка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 22 Лютого 2010 23:50
Треба піти, якщо ціни не захмарні. Кузьма нормальний чоловік. І пісні деякі дуже навіть непогані. Оркестр додасть звучання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus