USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для лучан провели майстер-клас зі східних танців

21 Грудня 2010 11:42
У Луцьку відбувся відкритий Всеукраїнський фестиваль східних танців «Схід-Захід», у якому взяли участь близько півтори сотні учасниць.
На Волині таке дійство відбулося вперше. Його організував місцевий осередок Всеукраїнської організації виконавців східного танцю, повідомляє Волинська ОДТРК. «Він діє лише рік, тому фестиваль допоможе розвиватися», – розповіла керівник Анна Петрова. Для самої танцівниці, яка також є педагогом-хореографом і суддею, східна культура близька з дитинства: вона 6 років провела на Кавказі.
Луцьк на фестивалі представляли учасниці студії східного танцю «Джамаль», якою керує Анна Петрова.
На сцені Палацу культури міста Луцька змагалися танцівниці з різних регіонів України у молодшій та старшій вікових категоріях.
Виступи наймолодших конкурсанток оцінювала переможниця українських і міжнародних конкурсів, а також Всесвітнього фестивалю східних танців, який відбувся у Єгипті, Дарія Міцкевич.
Вона провела майстер-клас і поділилася секретами успіху свого мистецтва. «Це – розкриття своєї душі і тих якостей, про які й не знаєш, головне – піддаватися цьому, бути розкутим і розкривати душу. У східному танці – це дуже важливо», – зізналася танцівниця.
Як розповіли організатори фестивалю, наступного разу плануватимуть імпрезу на весну чи літо, аби холоди не вносили свої корективи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АННА ПЕТРОВА Показати IP 21 Грудня 2010 16:20
Уважаемые журналисты!Я являюсь организатором фестиваля я в шоке от прочитанного!У вас полно недостоверной информации.1-главной новостью должен быть сам факт проведения фестиваля ,а не мастер-класса, поскольку данное мероприятие проходит на Волыни впервые!2-мастер-класс провела не Дарья Мицкевич ,а финалистка шоу ''Украина мае талант'' Алла Кушнир.Факт присутствия на фестивале 2 таких мега звезд является огромной честью для нас.3-откуда вы взяли такую цифру участников ?У вас недостоверная информация!Новость должна быть точной ,а не взятой с потолка!Я уже молчу о данных лично обо мне)Информацию надо брать непосредственно у организатора!
editor до АННА ПЕТРОВА Показати IP 22 Грудня 2010 08:31
Шановна Анна Петрівна. Якщо ви дійсно організатор цього фестивалю, раджу вам наступного разу хоча б якось попередити журналістів про його проведення. Або прес-реліз розіслати після його проведення. Тоді й писатимуть про ваш фестиваль коректніше, і "мега-зірки" у вас непоміченими не будуть. Тож не ображайтеся, а ліпше працюйте з медіа.
Gala Показати IP 21 Грудня 2010 23:48
Анічка, а тут дуууууууууууже часто усе з "потолка" пишуть, не зважай! молодчинка, що це організувала, так тримати))))))))))))
АННА ПЕТРОВА Показати IP 22 Грудня 2010 12:34
Ну вот к чему все и ведется вы опять допустили ошибку я не Петровна ,а Петрова.Вот она внимательность)А журналистов я информировала ,всех не обзвонишь.Прежде чем упрекать меня и пререкатся сделайте выводы по своей роботе ,не тырьте новости у других ,пишите сами)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus