USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Дня молоді у Луцьку – нічний кіноперегляд

28 Червня 2014 10:10
На День молоді лучан запрошують на презентацію фільму - «Єднання», від молодого режисера Романа Неділька, повідомляють організатори заходу.

Фільм став одним із перших документальних стрічок після Євромайдану про життя українців, та єдність нашого народу. Організатори запрошують 29 червня глядачів на 22:00 до сцени Євромайдану, що на Театральному майдані Луцька, та обіцяють дивувати сюрпризами.

До Луцька на кіноперегляд завітають і автори та режисер фільму. «Короткометражний фільм «ЄДНАННЯ – ЗАХІД» розповість про людей, які живуть на Заході України.

Глядачі зможете побачити про те, що думають «західняки», про що переживають і що відчувають. Сім історій ... Сім одкровень ... Сім українців скажуть про головне ... Про те, що ми єдині! – йдеться у повідомленні. Історії зібрані під час етнографічної експедиції «ЄДНАННЯ». П'ять областей, більше півтори тисячі кілометрів. Неймовірні пригоди і дивовижні зустрічі, - обіцяють організатори.

Режисер фільму: Роман Неділько;

сценарий: Роман Неділько;

оператор-постановщик: Дмитро Панков;

оператор: Юрій Руденко;

звукорежессер: Юрій Кит музика: ТНМК, КораЛЛі, Чумацький шлях, VIPS, H.A.R.D., CROSStheLINE, Сестра Керрі;

організатори заходу: СМО «Молодіжна платформа», студентська рада ВТ НУХТ, за підтримки – «Автомайдан України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus