USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто виграв квитки на «Бандерштат» від ІА Волинські Новини

31 Липня 2015 13:27
Двоє лучанок виграли по одному квитку кожна на фестиваль «Бандерштат», який сьогодні, 31 липня, розпочався у Луцьку, і триватиме до неділі, 2 серпня.

Нагадаємо, редакція Інформаційного агентства Волинські Новини два тижні тому анонсувала розіграш двох квитків на захід, в рамках якого у Луцьку виступлять «BRUTTO», «ONUKA», «Тартак», «O.Torvald», «ФлайzZzа», «Тінь сонця», «Карна» та інші. Також до міста приїдуть кінематографічна група «BABYLON’13», Мустафа Найєм, Володимир Парасюк, сестра Надії Савченко Віра.

А 28 липня, в свій день народження, коли ІА Волинські Новини виповнилося 7 років, рвідбувся розіграш серед 160 учасників, які на той момент виконали всі умови акції – долучилися до спільноти «Бандерштат» у соцмережі, підписалися на сторінку ІА Волинські Новини та зробили репост запису на свою «стіну».

Розіграли квитки за допомогою додатка Random, який випадковим чином серед учасників вибрав переможців.

Ними стали лучанки Дана Ткачук та Ірина Джура.



Дівчата завітали в редакцію, щоб отримати омріяні квиточки. Вони поділилися своїми емоціями та враженнями від розіграшу.

«Я брала участь у багатьох розіграшах, що відбувалися у групах Вконтакті, щоб виграти квиток на «Бандерштат», – розповіла Дана Ткачук. – І все не щастило. Читаючи новини у групі «Волинські новини», я побачила, що влаштували розіграш квитків, вирішила спробувати – виконала всі умови і з нетерпінням чекала результатів. Якою ж була моя радість, коли дізналася, що переможець – саме я!».



А ще дівчина зізналася, що цей квиток – це подарунок їй до дня народження, який Дана святкує 31 липня.

Ірина Джура розповіла, що про розіграш знала відразу, щойно оголошення з’явилося у пабліку «Волинські Новини» у Вконтакті, бо читає медіа щодня. Без вагань взяла участь в акції, і, на своє неймовірне здивування, виграла.

«Емоції аж зашкалювали, – не могла стримати радості дівчина. – Це ж скільки людей брало участь у розіграші, а випадковим чином обрали мене. Дякую, ви - кльові», – підсумувала Ірина.



ІА Волинські Новини ще раз вітає переможців і дякує всім учасникам, які долучилися, а також читають матеріали видання. Команда Волинських Новин працює для вас!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus